KAUPPATORI

16.10.2017

Tarkoitus oli vain pyöriä kaupungilla, mutta tänä päivänä tulikin nähtyä ja koettua pari kivempaa juttua täällä Santa Cruzissa, eli puolivahingossa tälläinen mitä nähdä-tyyppinen postaus tulee 🙂 Kun äitini oli vielä täällä, lähdettiin vähän tutustumaan kylille, ja ensimmäisenä päädyttiin kauppahalliin Mercado Municipal Nuestra Senora de Africa. Ja tuolta löytyy kaikkea. Kala-, liha- ja vihannestiskien lisäksi on kukkakojuja, käsityötori, yrttejä, suklaakauppoja ja ties mitä. Ja jos ei lukuisten leipomoiden ja juustohyllyjen jälkeen löydy kaikkea haluamaansa, alakerrassa on myös iso ruokakauppa.

Kalatiskien keskuudessa on myös mahdollista syödä, monet paikalliset nauttivat erilaisista ravuista ja äyriäisistä viinilasien kera. Joskus vielä haluan itekkin kokeilla jotakin noista pikkurafloista.

Kuitenkin tänä päivänä päädyttiin syömään pienen puiston terassille. Ravintola Kubo Weyler sijaitsee Plaza Weyler -puistossa, kauppakadun Calle del Castillon pohjoispäädyssä, eli aivan keskustassa. Oon alle kuukaudessa käynyt täällä jo kolme kertaa. Tapakset ovat hieman kalliimpia kuin monissa paikoissa, noin 4-10€, mutta älyttömän hyviä, ja paikka on todella idylli verrattuna moniin keskustan halvempiin ravintoloihin.

Jos ootte viettämässä yhden päivän Santa Cruzissa, niin shoppailun lomassa suosittelen tsekkaamaan nämä pari mestaa. Kaikki ihan lähellä toisiaan, eli siitä saakin sopivan määrän aktiviteetteja kerrytettyä.

Hame: H&M

T-paita: Na-kd.com *saatu blogin kautta*

Aurinkolasit: Ray-ban *saatu*

Laukku: kirppislöytö

One Response to “KAUPPATORI”

  1. Kaija Mannila says:

    Tosi mukavaa Sini, kun viihdyt täällä Santa Cruzissa. Moneen kivaan paikkaan olet jo ehtinyt tutustua ja monta kohdetta vielä tutustumatta. Koskahan me ehdittäisiin tavata…meillä on hauvoillesi Topille ja Onnille pieniä herkkulahjoja ja sinullekin jotain pientä tuotavana. Ilmoittele…milloin sinulle sopii…chaooo

Kommentoi