KAIKKI TATUOINTINI & LÄVISTYKSET

10.10.2017

Postauksen lopussa on video, jossa kerron enemmän kaikista mun tatuoinneista ja ne tulevat (ainakin suurinpiirtein) siinä järjestyksessä missä ne otin. Vajaassa kymmenessä vuodessa onkin useampi leima kertynyt, ja niistä on kiittäminen mun luotto-tatskaajaa Päiviä, joka löytyy Helsingin Kallion Damnation Ink-liikkeestä.

Päädyin Päiville tatskattavaksi puoli-vahingossa vuosia sitten, ja se oli parasta mun elämässä 😀 Tatuoinnissa on todella tärkeää, että löytää itselleen juuri sen sopivan tekijän, sille kuvalle minkä haluaa, ja Päivin kaa meillä vaan synkkaa. Yleensä hän tietää paremmin mitä haluan, kuin minä itse.

DAMNATION INK

damnationink.fi
+358 458 992 989
damnationink(a)gmail.com
paivi.damnation(a)gmail.com

Hämeentie 28, 00530 Helsinki

Avoinna: MA-PE: 12.00 – 17.00, LA ja SU: Sopimuksen mukaan

Kuvat: Aino Rossi

4 Responses to “KAIKKI TATUOINTINI & LÄVISTYKSET”

 1. S says:

  Siis onko tuon sinuun tatuoidun Tarot kortin merkitys rohkeus ja voima? Ihastuin tuohon tatuointiin ihan täysillä, sillä niin kauan kun vaan muistan oon ollut tosi kiinnostunut Tarot korteista, ikinä en oo harmikseni käsiini sellaisia saanut tai tarkemmin tiedä niiden tarkoituksia. Mitä nyt netistä katsellut:) hirveä tatuointikuume päällä ja sulta sain kyllä hyvän idean seuraavaan tatuointiin!
  Oot super magee mimmi, jatka samaan malliin! 🙂

  • Sini says:

   se on voima-kortti, jolla on monia merkityksiä, ja tarot korteissa on aina eri merkitykset onko se ylös- vai alaspäin 😀 kiitos paljon 🙂

 2. Rosa says:

  Pakko kysyä että mitä huulipunaa sulla on videolla? Ihana 😍

Kommentoi