VAALEANPUNAISET KUKKAMEKOT & AURINGONLASKUT

04.10.2017

Kun mutsi oli vielä täällä mun kanssa, naureskeltiin kuinka oltiin todellisia kotihiiriä. Niinpä lauantai-iltana päädyttiin laittautumaan, laittamaan kukkamekot päälle ja suunnattiin kaupungille. Otettiin taksi Auditorio de Tenerife-konserttisalin luokse, ihan vaan mielenkiinnosta näkemään tämänkin osan kaupungista. Valkoisen rakennuksen vieressä on myös vanha pieni linna, kasvitieteellinen puisto ja ihanat uima-altaat.

Nuo merialtaat ja kukkapuisto on ehdottomasti mun to-do listalla täällä. Kuitenkin yöllä niiden ollessa suljettuna, käveltiin viereiseen ostoskeskukseen, äiti vähän shoppaili itselleen juttuja kotiin mukaan ja päädyttiin viineille ja tapaksille puiston terassille.

Oon niin rakastunut tähän kukkaunelmaan Na-kd:lta. Lyhyempänä ihmisenä tämä mekko yltää mulla maahan asti, ja meinasin tilata tämän mustana keltaisilla kukilla, mutta onneksi olin rohkea ja valitsin vaaleanpunaisen version. Tuo vaaleanpunainen on salakavalasti luikerrellut mun elämään, ensimmäisenä tukka muuttui, ja kun hiukset eivät enää olleet pastellinsävyiset aloin himoitsemaan pinkkejä juttuja vaatekaappiin. Lukeutuu niihin moniin “en ikinä”-asioihin mun elämässä.

Mekko on saatu yhteistyössä Na-kd.com ja se löytyy täältä.

Koodilla SINIS20 -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista.

Kommentoi