PÄIVÄ PUHELIMENI KANSSA

03.10.2017

Kuva otettu Honor9-puhelimella.

Vähän aikaa sitten snäpissä näkyikin, kun oltiin Janita Aution kanssa kuvailemassa yhdessä muun muassa kahvila KUUMA:ssa ja puistossa. Kyseessä siis oli Huawein lehtimainoksesta uuden Honor9-puhelimen kanssa. Viime kuussa advertoriaali näkyi Demi-lehdessä, ja tällä hetkellä voitte vielä koko jutun bongata uusimmasta Cosmopolitanista.

Otin tähän postaukseen vähän myös behind the scenes-kuvia päivästä ja muutaman jotka ei lehtijuttuun päässyt. Janitan kanssa ollaan tunnettu jo pidempään, ja aina höpisty,että pitäisi joskus mennä kuvailemaan yhdessä. No, vihdoinkin se toteutui ja neidin kanssa oli mahtava työskennellä. Otettiin paljon kuvia kameralla, mutta olen tähän postaukseen merkinnyt myös ne kuvat, jotka otettiin Honor9-puhelimella. Puhelimessa on kaksoiskamera, jos haluaa kuviin syväterävyyttä, ja videoo on mahdollista kuvata 4K-resoluutiolla.

Tää oli kyllä kiva päivä Huawein Sofian ja Republic PR:n Maijan kanssa, tyttöjengillä mentiin koko päivä. Paitsi tietty pääsi myös pojat mukaan kuvauksiin 😀 Ei moni pikkukoira olekkaan ollut lehtimainoksissa 😉

Hurahdin aikoinaan täysin Honor8-malliin, ja ihmiselle joka käyttää puhelinta niin paljon päivittäin, niin tämä uusi malli on äärimmäisen toimiva (ja rakas).

Kuva otettu Honor9-puhelimella.

Kuva otettu Honor9-puhelimella.

Kuvat: Janita Autio

(kuvat artikkelista otin itse)

4 Responses to “PÄIVÄ PUHELIMENI KANSSA”

  1. hanna says:

    Uusi luuri olisi kyllä ihan paikallaan. Tällä hetkellä on käytössä Honor 7 joka se on oikein toimiva puhelin, mutta kuvia sillä ei juurikaan oteta muuten kuin erittäin valoisaan aikaan. Rakeisuus pääsee heti kyllä valloilleen varsinkin etukameran kanssa mikäli on yhtään hämärämpää. Vielä tulee se päivä kun Honor 9:n ostan! 😀

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  2. Mää says:

    Mistä toi ihana kukkapaita valkosella pohjalla on ostettu? 🙂

Kommentoi