NAHKAPUSSUKKA LÄPPÄRILLE

01.10.2017

Kun mä pamahdin someen, niin kävin täyspäiväisesti töissä ja melkein joka päivä salilla. Silloin piti roudata kaikki salikamat mukaan töihin, ja jokapäiväiseen käyttöön halusin tyylikkään kassin. Nykyään tallustelen kuntosalille vesipullo kädessä, treenivaatteet päällä, mutta silloin kun vielä roudasin isoa salilaukkua mukana, sain todella paljon kyselyjä, mistä musta nahkainen weekender-laukkuni oli. Nykyään, ensimmäistä kertaa elämässäni, työn puolestani kannankin läppäriäni todella paljon mukana. Kevyen painon ansiosta ei ole ollenkaan raskasta ottaa tietokone mukaan, mutta sekin kaipaa oman pussukkansa. Niinpä oli kiva päästä tekemään tämä postaus kaupallisessa yhteistyössä dbramante1928:n kanssa. Olen luottanut heidän laadukkaisiin tuotteisiin jokapäiväisessä käytössä jo vuosia, ja vieläkin nämä vintagehenkiset nahkatuotteet ovat matkassa mukana.

Dbramante1928 tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja ne valmistetaan käsityönä Intialaisesta full grained-nahasta, joka on kaikkein laadukkainta nahkaa, mitä voi saada.

Mun salilaukku jäi Suomeen varastoon, ja nykyään mulla on enemmän käyttöä tälle Skagen-läppärilaukulle. Rakastan konjakinväristä nahkaa, ja mun läppärin kuoret ovatkin samaa sävyä, mutta kuitenkin kannet suojaavat vain osaa läppäristäni. Välillä olen liikenteessä pienen käsilaukun kanssa, ja kannan Huawein Matebookia vain kädessä, ja olen jo pidempään halunnut sille tyylikästä suojaa, joka sopisi mun tyyliin. Ja kuten kaikissa laukuissani, haluan sen tietenkin kestävän kovempaakin kulutusta, joten tuotteen kahden vuoden takuu kertoo myös laadusta. Nyt, vaikka muut tavarat olisivatkin pikkulaukussa tai taskuissa, tämä pussukka suojaa tietokonettani. Laukussa on myös sen verran tilaa, että pieni lompakko ja avaimet voi helposti heittää sisälle läppärin joukkoon. Suomessa saattoi pieni sade yllättää, täällä laukku suojaa myös esimerkiksi pölyltä. Ja ulkonäöllisesti erittäin nappivalinta, mulla ei ole montaa asua minkä kanssa tämä ei sopisi kainaloon, ja vaikka läppäri jäisikin himaan, voisin helposti käyttää tuota käsilaukun sijasta.

Dbramante1928 tuotteet löytyvät heidän sivuiltaan, siellä on paljon tuotteita läppäreille, kännyköille ja laukkuja repuista salkkuihin. Tilaamalla dbramante1928:n uutiskirjeen täältä, saatte 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta 🙂

 

2 Responses to “NAHKAPUSSUKKA LÄPPÄRILLE”

 1. Linda says:

  Moi. Voisitko kertoo minkä merkkinen on se koira “kantomatkalaukku”? Oon itse Italiasta muuttamassa Suomeen kissan kans ens vuoden alussa ja en oo viel löytänyt mukavaa laukkua mikä sopis kooltaan lentoyhtiön mittoihin.. Kiitos jo etukäteen! 🙂 Onnea uuteen elämään! 🙂

  • Sini says:

   https://www.mustijamirri.fi/basic-kantokassi-musta-100437

   Toi menee vähän yli mittojen, mutta todellisuus on, että tyyliin vaan marsut mahtuisi lentokoneen mittojen mukaisiin laukkuihin 😀 tuosta sanoi myyjäkin, että 98% ajasta menee läpi, koska kuitenkin menee kasaan tarpeeksi matalaksi, meillä ketään ei kiinnostanut matkan alkaessa.. kuitenkin pieni riski, että jollakin on huono päivä ja alkaisi jokaista senttiä mittaamaan. mutta tosi hyvä kassi oli 🙂 ja edullinen!

Kommentoi