STORYTIME: ME MUUTETTIIN ESPANJAAN

27.09.2017

Juu, no tässä ne isot suunnitelmat mitkä olleet hetken pimennossa teiltä… koirien kanssa ollaan oltu huomenna jo viikko Teneriffan auringon alla. Pitkästi höpötin, oli asiaa, kantsii vaikka laittaa pyörimään taustalla jos kiinnostaa, puolen tunnin verran hölisen 😀 Nyt mä palailenkin blogiin ja someen, pientä stressiä ja hektisyyttä ollut tässä viime aikoina, ja se näkyy ainakin noista mun silmäpusseista videolla…

2 Responses to “STORYTIME: ME MUUTETTIIN ESPANJAAN”

  1. Siis NIIN cool! Musistan kun laitoit kaikkea myyntiin vuoden alussa ja mun mielestä se oli niin siistiä, arvelinkin että olit ulkomaille muuttamassa. Ittellänikin oli myös kauhee tarve päästä pois suomesta vaikka sadetta ja pimeää rakastankin. Otinkin jä lähdin kesäkuussa heti intistä pääsyäni (12h sen jälkeen oikeastaan) ensimmäisen lennon Lontooseen ja täällä sitä nyt on elelty jo kohta kolmen kuukauden ajan. Innolla odottelen tulevia postaukisa ja videoita (:

    All the best,
    Aaro

    • Sini says:

      juu siitä on ikuisuus, finally perillä 😀 Mä tykkään vielä syksystä, mutta talvi ja pakkaset, ei tälläiselle helteessä kasvatetulle neidille oikeen ikinä toimineet.. oi ihana kuulla, toivottavasti siellä päädyssä myös mennyt hyvin 🙂 <3

Kommentoi