ONNI 15 VUOTTA

21.09.2017

En kyllä tajua miten, siis miten, siitä kun sain Onnin on mennyt melkein 15 vuotta. Varmasti kaikille mua seuranneille on tullut viimeistään tämän kesän aikana selväksi, kuinka tärkeä tuo valkoinen pölypallo mulle on. On kyllä aikamoinen supersankari, kun ei jaksa ikä painaa. Nokka harmaantunut, kuulo lähtenyt ja päikkäreiden tarve kasvanut, muuten on kyllä edelleen sama energiapommi kuin aina. Lääkäritkin ihmetteli pitkin kesää fysioterapiassa kun tämä sissi paranee nopeammin kun nuoret koirat. Onnin lonkka on jälleen ehkä jopa liiankin hyvässä kunnossa, kun tämä taas pomppii menemään 24/7.

Mun somehiljaisuus jatkuu, mutta pian Onnilla (ja Topilla ja mulla) on jotain isompaa kerrottavaa teille. Tehtiin pienenä perheenä ehkä yksi elämämme isoimmista päätöksistä ja pöly alkaa laskeentua, niin taitaa olla aika jakaa uutiset teille seuraajillekkin.

Kuva: Janita Autio

4 Responses to “ONNI 15 VUOTTA”

  1. JJ says:

    Paljon onnea pienelle! <3 Ihana kuulla että Onni on toipunut hyvin 🙂

  2. Jani-75 says:

    Minulla veijarikissa 18v hänen pentunsa söpö 16v jouduttiin kevällä lopettamaan nivelrikon vuoksi:(

Kommentoi