BLOCKFEST 2017 PHOTO DIARY

12.09.2017

Blockfestien kuvia vielä tyttöjen kanssa! Mun piti alunperin olla paikalla perjantai ja lauantai, mutta torstaina ja vielä perjantaiaamuna, oli niin paljon kaikkea odottamatonta säätöä, niin mulla ei ollut mitään vaihtoehtoa, kuin mennä lauantaina yhdeksi päiväksi. Jennynkin piti alunperin tulla mukaan, silläkin sitten ilmeni ihan omat ongelmat koiransa kanssa, niin Jennyltä jäi sitten reissu kokonaan väliin tänä vuonna. Onneksi kaverini Teemu oli menossa festareille töihin, niin pääsin helposti hänen kyydillä, jolla mun piti tulla lauantai-iltana myös takaisin Helsinkiin kaiken tämän häslingin takia, mutta meillä oli muijien kanssa niin hauskaa, niin päädyin jäämään sittenkin Ainon ja Emman hotellihuoneeseen yöksi. Onneksi koirien vakkarihoitaja Olga mielellään piti haukut vielä yön yli.

Ihan loisto porukka, samaa jengiä kuin Ruissisakin, eli Aino, Marianna ja Sarah, mutta meidän Hollannin vahvistus Emma oli nyt myös Suomessa, niin pääsin itsekkin viettää kunnolla laatuaikaa neidon kanssa, kun ei tänä kesänä keritty muuten paljoa näkemään tämän viikonlopun lisäksi. Emma on muuten myös aloittanut bloggaa hiljattain, kannattaa tsekkaa hänen blogi täältä.

Tää porukka oli niin mahtava, ja mikä mun mielestä oli hauskaa, ja ehkä hieman normaalista poikkeavaa, oli että yleensä festareilla, tai vaikkapa ihan Helsingin baareissa, missä on paljon tuttuja, tulee jumituttua koko ilta hengailee joidenkin tiettyjen kavereiden kanssa. Tietenkin muutkin ystävät on rakkaita, mutta kun käytännössä koko Helsinki oli tuolloin Ratina Stadionilla, niin oli jotenkin kivaa, että oltiin kuitenkin koko ilta meidän pienellä porukalla. Pyörittiin moikkaamassa tuttuja, mutta käytännössä liikuttiin tällä poppoolla ilta, ja aika paljon eksyttiin myös bäkkärille johonkin nurkkaan omiin oloihin ja juoruttiin tyttöjen juttuja. Vaikka paljon käydään ulkona “tyttöjen” kanssa, aina todellisuudessa on monen monta puolituttua tai miespuolisia kavereita mukana, ja tykkäsin kun kerrankin oltiin suurimman osan ajasta tän jengin kanssa.

Blockfestit on mulle poikkeuksellinen festari, että sinne en oikeastaan tähtää tiettyjen artistien perässä. Tykkään Blockien erilaisuudesta, itse sijainti on uniikki, ja tykkään paljon räpistä, mutta en kuitenkaan fanita oikein ketään artistia tällä hetkellä niin vahvasti, että haluaisin sinne vain sen takia. Tuolla oli siistiä pyöriä, ja samalla kuunnella tuttuja biisejä taustalla. Lil Wayne käytiin kuuntelemassa lavan edessä, muuten fiilisteltiin esiintyjiä yleisöstä tai terassilta.

Minäpä tietty unohdin laittaa luonnonkiharaan tukkaani hiuslakkaa päälaelle, niin aika nopeasti kosteassa sateisessa säässä efekti oli erittäin räjähtänyt, ja näytin koko illan todella sekavalta. Jopa Ainon Blocki-videolla kuuluu, kun Masa kommentoi, että mitä Sinin tukalle on tapahtunut. Voipi olla, että meillä tytöillä oli myös astetta sekavampaa muutenkin, rehellisesti sanottuna oltiin kaikki jotenkin todella humalassa. Mä en nyt arasta myöntää, että tulee biletettyä, mutta tuolla oltiin jotenkin jo päiväsaikaan aika juhlatuulella. Kaikki muut festarit otettu suhteellisen iisisti, ja humala iskee vasta yön pimeillä tunneilla, mutta tällä kertaa nämä neidithän riipaisi pienen päiväkännin siinä aikaiseksi. No mutta, ei örvelletty eikä sekoiltu, enemmänkin pienessä tasaisessa hiprakassa pyörittiin mestoilla. Pahoittelut kaikille seuraajille, piti oikein erikseen kaikille mainita, että nyt ollaankin vähän astetta enemmän juhlahumussa.

Todella paljon on myös loistavia hetkiä (jotka tietenkin videoitiin omaksi muistoksi), jotka jäävät somen ulkopuolelle. Muun muassa snäpissä ja Ainon videolla näkyneet loputtomat karkit ja mysteeriavokado, joka löytyi mun laukusta seuraavana päivänä. Todellisuudessa, avokado ei ollut mysteeri, se oli oma läppä jo illan aikana. Jodelissa kun taas jotkut pahoittivat mielensä, kun aikuiset naiset ovat “pöllineet” bäkkäriltä avokadon. Kuule, mulla ei ole mitään tarvetta varastaa yhtä hemmetin hedelmää keneltäkään 😀 Ja vaikka näin olisin kovasti halunnut tehdä, niin kertokaapa mulle yksi artisti, joka oli ottanut nokkiinsa, että bäkkärin loputtomista tarjoiluista yksi vaivainen avokado olisi kadonnut? Ne karkit nyt taas on oma stoori, oikeastaan helposti selitettävissä sillä, että kun muut saivat syödä tarjolla olleita kanahamppareita, minä kasvissyöjänä jouduin tyytymään sipseihin ja nameihin, ja niitä jotenkin maagisesti löytyi mun takin taskun pohjalta (ja hotellin nojatuolilta ja mistä lie) vielä seuraavana päivänä….

Kuvasato tältä päivältä oli kovin kyseenalaista, niin jaetaan nyt sitten nämä parit julkaisukelpoiset kuvat. Kiitos jälleen tytöille mahtavasta seurasta, tähän oli hyvä päättää festarikesä, ensi vuonna otetaan uusiksi <3

Kommentoi