KYSYMYKSET KUIN KAVERIKIRJASTA

06.09.2017

Mä oon todella huono seurailemaan blogeja enää nykyään, mutta edelleenkin välillä klikkailen facebook-feedistä linkkejä mielenkiintoisiin aiheisiin, ja vielä useammin päädyn satunnaisesti selailemaan Indiedays-etusivua, josta tulee bongailtua ja lueskeltua tuttujen ja tuntemattomien tekstejä.

Näin kävi jälleen yksi päivä, ja eksyin mulle aikaisemmin tuntemattomaan bloggaajaan Emmaan, jonka blogia päädyin selailemaan hetken aikaan. Ja sieltä sitten päätin täysin varastaa tämän postauksen idean. Vähän saman tyyppisen Aikuisten kaverikirja -postauksen oon tehnyt aiemminkin, mutta tämmöinen kevyempi teksti tällä kertaa. Itse ainakin tykkään lueskella muiden blogeista näitä! Emman Holyfacepalm-blogin löydätte täältä!

Aamupala, lounas vai päivällinen?
Ehdottomasti aamupala! Ennen kokopäivätöissä skippasin aamupalan aina, mutta nykyään päivä ei lähde käyntiin ilman kunnollista ateriaa. Iso kuppi kahvia ja melkein joka aamu sama munakas, jotenkin en siihen kyllästy koskaan 😀
 
Juotko muroissa käytetyn maidon?
Noh, eipä tule melkein koskaan syötyä muroja, mutta varmaan aika 50/50. Periaatteessa varmaan joisin, mutta yleensä olen aamupalan jäljiltä niin täynnä, että kulhollinen maitoa ei oikein enää uppoa.
CD, radio vai puhelin autossa?
Ehdottomasti Spotify. Olen jopa ottanut matkakajareita mukaan autoon, missä sitä ei saa yhdistettyä auton kajareihin.
Ikkuna- vai käytäväpaikka?
Kavereiden kanssa ei niin väliä, yksin matkustaessa käytäväpaikka. Mutta sitten kuitenkin harmittelen, kun en pääse lähempää pähyilemään auringonnousuja/-laskuja ja pilviä ikkunasta. Mutta vihaan pyytää ihmisiä siirtymään, kun haluan vessaan. Mieluummin siirryn itse.
Ensin shampoo ja sitten suihkugeeli vai toisinpäin?
Tukka aina ekana, niin pääsee hoitoaineet ja maskit vaikuttelemaan kun muu kroppa putsataan/sheivaillaan.

Oletko stressaava vai rento?
Ennen olin iso stressipallo, mutta nykyään oon paljon chillimpi. Jollain tasolla aina kannattaa stressailla, muuten olisi varmaan motivaatiokin täysin hukassa. Mutta oon ehkä oppinut stressailemaan vain kun siihen on aihetta.
Oletko kärsivällinen vai kärsimätön?
Kärsivällinen, mutta se loppuu siihen kun joudun jonottaa johonkin/jotakin.
Aikataulutatko menosi vai oletko enemmän go with the flow?
Kyllä mä tykkään aikatauluttaa, kotona työskentelevänä mun herätys on lähestulkoon aina 8-9 aikaan, ja mietin että viimeistään kello 11 pitää olla koirien pitkä aamulenkki käyty, aamupalat syöty ja sähköpostit vastailtu. Eli en anna itseni vaan hengailla päivät pitkään, vaan aikaiseksi pitää jotain saada. Mutta sitten taas, aikuisena ihmisenä jos aamun velvollisuudet on tehty vasta klo 11, niin on sekin aika go with the flow verrattuna entisiin duunipaikkoihin.
 
Mitä haluat/halusit tehdä isona?
En osaa sanoa, nautin siitä että oon hieman tuuliviiri ja vaihtelen alaa jatkuvasti, niin en koskaan tylsisty. Oon päättänyt pitkä aika sitten, että en enää suuremmin suunnittele tulevaisuuttani. Kuitenkin ulkomailla haluaisin asutestella niin jotakin sellaista, että sinne päädyn ja voin sielläkin tehdä. Lapsena halusin ehdottomasti miekkavalaskouluttajaksi Sea Worldiin.

Lempivaatteesi?
Kotona isot löysät t-paidat. Yleisin asuni ulkomaailmassa on varmaan joku rokkipaidoistani, farkut, conssit/vanssit ja nahka-/farkkutakki.
Mitä soitinta haluaisit soittaa?
Varmaan pianoa, jos joku onnistuisi tekemään musta musikaalisen.
 
Itä- vai länsirannikko?
Jos puhutaan jenkeistä, varmaan itä, koska Atlanta ja koti <3
Lontoo vai Los Angeles?
Los Angeles.
 
Lempijuhlapyhä?
Halloween? 😀 En ole kovinkaan “pyhä”-ihminen, joulukaan kummemmin nappaa.
Saatko kielen rullalle tai saatko kielen nenään?
Juu en, en osaa mitään tälläisiä, katsoa kieroonkaan, kaverit aina nauraa mun lame-ass yrityksille…

Nukutko ovi kiinni vai auki?
En muista koska viimeksi olisin asunut kodissa, jossa olisi ovia. Niiku rehellisesti nyt kun olen kaverien nurkillakin ollut väliaikaisesti, niin yhdessäkään kämpässä ei ole ollut ovia, niin kuin ei ollut mun Torkkelinmäen kodissakaan. Viimeksi varmaan eksäni kanssa asuessa oli ovia, ja muistaakseni jos yhdessä mentiin nukkumaan, mikä oli työaikataulujen takia harvinaista, niin taidettiin kyllä jättää ovi auki. Mutta kiinnihän se oli jos toinen meni aikaisemmin nukkumaan. Kotona vanhempien kanssa aina kiinni ja lukossa 😀
 
Oletko koskaan varastanut?
En. Paitsi parhaalta kaveriltani Courtneylta joskus viisi-vuotiaana Barbie-mäkkilelun, ja tämä tapahtuma kummittelee mun omatuntoa vieläkin.

Tatuoinnit vai lävistykset?
Tatuoinnit, mutta lävistykset kans!

Konsertit vai teema-/huvipuistot?
Festarit! Mutta rakastan huvipuistojakin.

Musiikki vai kirjat?
Musiikki! Tästä oon jauhanut niin sata kertaa täällä blogissa, että ei siitä enempää, mutta en eläisi ilman musiikkia. Kirjoja luin ihan tajuttomasti junnuna, joskus harmittaa, että se on jäänyt tässä teknologian maailmassa.  Kuitenkin, jos luen kirjoja, niin vain englanniksi.
Animaatiot vai näytellyt elokuvat?
Näytellyt, en kauheasti tykkää animaatioista, Disney + pari poikkeusta lukuunottamatta.
Kirjeet vai sähköposti?
Sähköposti, mutta oon miettinyt, että pitäisi kirjoitella kavereille kirjeitä, ihan vaan koska niiden saaminen olisi yllättävää, ja ne varmaan vaikuttaisivat eri tavalla henkilöön kun lukee kivoja juttuja kirjoitettuna paperille 🙂
Mikä oli ensimmäinen keikkasi/konserttisi?
En muista oikeasti ollenkaan, joku lastenkonsertti varmaan Jenkeissä.
Puhutko vieraita kieliä?
En oikeastaan, ruotsia, venäjää ja espanjaa opiskellut koulussa, kovinkaan paljoa jäänyt niistä käteen. Englanti on mun vahvin kieli, ja suomen opin kun tänne muutettiin.

Makea vai suolainen?
Suolainen!

Osaatko viheltää?
Jonkinsorttisen äänen osaan tuottaa, mutta aika huonosti 😀
Linkiteltää jos otatte haasteen vastaan! 🙂 Kuvat ovat Balin Kuta Beachilta kesäkuussa 2016.

Kommentoi