KESÄN VIKA FESTARIASU

05.09.2017

Huomaan, että nykyään mun asujen suunnittelu menee aina suurinpiirtein niin, että päivää aiemmin isoja tapahtumia alan suunnittelemaan mitä laitan päälle. Ja niin myös tässä tapauksessa, kun aamulla oli lähtö, niin illalla alan sumplii, että mitäs sitä tällä kertaa pukisi.

Mulla on onneksi kertynyt ihan mukava määrä kesähamosia, niin myöskään tälläkään kertaa ei kuitenkaan tullut asukriisiä. Laitoin aleista löydetyn mekon ja jälleen Crocsin kumpparit pelastivat sateen jälkeiseltä märältä ja mudalta. Kumpparit ei kuitenkaan pelastaneet mun luonnonkiharaa, joka räjähti käsiin loppuiltaa kohden. Hyvin moni ystävä kommentoikin tätä, toi kosteahko ilma sai tukkani näyttämään pommin jäljiltä.

Teen vielä photo diaryn Blockfesteilta, ja kerron siinä lisää menoista ja meiningeistä. Nyt mulla on jotenkin hassun stressaavaa ja kiireistä aikaa, mutta sitten taas samalla niin jännittäviä ja kivoja juttuja, että silti oon ihan super innoissani ja hymysuin odotan tulevaa. Parin viikon päästä helpottaa ja silloin vihdoinkin pääsen myös jakamaan teille näitä hommeleita ja salaisuuksia, ja kaikista eniten odotan, että pääsen purkaamaan kaikki ajatukset päästäni ja elämästäni eri someihin. Jotenkin samasta syystä nyt snäppi on vaimentunut, ja tuntuu, että ei ole mitään kerrottavaa blogiin, kuin että mitäs tällä kertaa puin festareille päälle.

Asia muuttuu pian, ja jotenkin nyt jo jännää, että ylipäätänsä mitään pääsin mainitsemaan täällä blogin puolella 😀

Mekko: BikBok

Takki: Na-kd.com *saatu blogin kautta*  Koodilla SINIS20 -20% tuotteista

Kumpparit: Crocs *saatu*

Laukku: kirppislöytö

Rannekoru: Asos

Korvikset: H&M

Kommentoi