PIZZERIA VIA TRIBUNALI

25.08.2017

Käytiin vähän aikaa sitten äidin kanssa kokeilemassa Pizzeria Via Tribunali, joka keväällä ilmestyi Senaatintorin kupeeseen. Todella monet ovat kehuneet heidän perinteisiä napolilaisia pizzoja, jotka he valmistavat avotuliuunissa.

Huomattiin heti, että pizzoilla on kokoa, ja koska äidin kanssa emme ole kovinkaan suuriruokaisia, niin päädyttiin ottamaan Margherita-pizza ja tomaatti-mozzarella salaatti jaettavaksi, ja tällöinkään emme jaksaneet syödä loppuun. Eli täällä saa ainakin rahoille vastinetta, ja ruuasta tuskin jää kenellekkään vatsa tyhjäksi.

Monissa listan pizzoissa oli lihaa, eli monta kasvisvaihtoehtoa ei ollut. Näitä olisi varmasti pystynyt muokkaamaan mieluisaksi, mutta me päädyttiin ottamaan tuo klassikko. Pizzassa ei sinäänsä ollut mitään vikaa, mutta pakko sanoa, että kaiken hehkutuksen jälkeen odotin jotenkin enemmän. Kuitenkin, uskon, että jos oltaisiin vähän useammalla täytteellä otettu, niin varmasti olisi vaikuttanut mielipiteeseen. Viereisen pöydän poikien pepperoni-pizzat ainakin näyttivät todella hyviltä.

Tykkäsin kuitenkin paikan fiiliksestä, ravintola oli paljon isompi mitä olin aluksi kuvitellut. Ihana rento italialaistyylinen sisustus, ja kuumana kesäpäivänä oli ihana kun suuret ikkunat olivat avattu ja kadun äänet kantautuivat sisälle. Karsean lomakuumeen keskellä tuli hetkellisesti fiilis, että olisi ulkomailla.

Mun uusi paita sai snäpin kautta paljon kehuja ja kyselyjä, eli tämän syksyn uutuuksia Gina Tricotilta. Oon myös ihan rakastunut Zaran aleista löydettyihin oransseihin nahkasandaaleihin, miksi kesän pitää jo loppua kun haluaisi vaan käyttää tälläisiä tossuja läpi vuoden.

PIZZERIA VIA TRIBUNALI

WWW.VIATRIBUNALI.FI

Sofiankatu 4, 00101 Helsinki

050 3288 664

Paita: Gina Tricot *saatu blogin kautta*

Farkut: Zara

Kengät: Zara

Aurinkolasit: Rayban *saatu*

Laukku: Vintage kirppislöytö

Kommentoi