GO WITH THE FLOW

22.08.2017

Ihan super ärsyttävää, tässä samalla kun oon blogissa valittanut aivan kaikesta, niin viime torstainahan mun läppärikin sitten hajosi ja meni huoltoon. Jotenkin saanut tehtyä kaikkea kavereiden koneella, nyt äidin luona näpyttelemässä tätä postausta ja Indiedaysin tytöt lainasivat konetta pariksi päiväksi. Mutta joo, nyt olisi vaikka kuinka monet kuvat muokattuna, mutta ilman konetta on hieman vaikeaa saada tehtyä lopullisia postauksia. Eli katotaan miten pääsen näitä jakamaan, kun vielä omaa läppäriä odottelen takaisin.

Jotain positiivista kuiteskin, kadotin aivan pienen minimaalisen määrän tiedostoja, sillä siinä olen fiksu, että pidän tasan kaiken materiaalin muistikorteilla kunnes ne on lopullisesti julkaistu omassa kanavassaan. Eli eipä tainnut videoita tai kuvia kadota kauhean montaa. Ja muutenkin siirrän kaiken aina ulkoiselle kovalevylle talteen, jos haluan ne pitää tallessa. Muuten olisikin tullut varmaan loputon määrä itkua.

Mutta, tähän sadanteen postaushiljaisuuteen tänä kesänä, olisi ekat ja ainoat asukuvat Flow:sta. Mä en ollut hakenut ollenkaan media-passia, eli ihan normilipulla mentiin, niin järkkäriä en saanut tännekkään ottaa mukaan. Onneksi Valtteri otti nämä kuvat musta, niin sai viikonlopulta yhdet kunnolliset asukuvat 🙂 Tokana päivänä sitten myrskyn keskellä ei olisi tullut mieleenkään ottaa kuvia, mutta siitä enemmän myöhemmin 😀 Jännä muuten kun Jannen kamera ja objektiivi on niin hyviä, niin näyttää kuin olisin käsitellyt esimerkiksi kasvojani todella paljon, mutta todellisuudessa ekaa kertaa en koskenut niihin ollenkaan. Ihan siloteltu lopputulos. Ja oli myös aika hämärää jo. Oma kamera tuntuu niin hyvältä, kunnes tulee joku, joka ottaa tollaisella paketilla kuvia…

Mun asu oli aika ale-/kirppiskamaa. Laukku facebook-kirppikseltä, mekko Zaran aleista kympillä, kengät joskus ostanut vitosella kirppikseltä. Takkikin vuosia vanha Zaran alelöytö miesten osastolta ja kaulakoru H&M kesäaleista 😀

Mekko: Zara

Kengät: Vans

Laukku: Indiska

Takki: Zara

Kaulakoru: H&M

Rannekoru: Asos

Kuvat: Valtteri Sandberg

Kommentoi