LOTTA

18.08.2017

Blogissa maininnut, ja snäpissä oli esimakua, mutta tosiaan, pari viikkoa takaperin juhlittiin hyvien ystävien Lotan ja Joonaksen häitä. Mä kuvailin häissä aika minimaalisti, sillä siinä hetkessä halusin nauttia juhlista mahdollisimman paljon. Lotan blogiin kuitenkin varmasti tulossa paljon kuvamateriaalia, niin sieltä pääsee seurailemaan lisää häähumua.

No, häitähän oli odotettu siitä asti kun pari kihloihin meni (kihloista ei sen enempää, Lotta never forget). Mä oon tuntenut Lotan ja Joonaksen jo monta vuotta, ja monesti juhlissa kysyttiin kumman kaveri olen, niin vastaus on että molempien. Tutustuin samana iltana molempiin, ja Joonas on niitä poikaystäviä, joiden kanssa tulee yhtä hyvin toimeen kun sen niin sanotun itse ystävän, eli Lotan, kanssa. Mun piti valitettavasti jättää Lotan polttarit väliin aiemmin kesällä, joten olin erittäin innoissani kun itse pääpäivä koitti. Ja tämä oli itseasiassa ensimmäinen kerta, kun olin oikeasti hyvän ystävän häissä. Juhlissa kaasona ja best manina oli myös Aino ja Samppa, niin päästiin oikein kunnolla juhlimaan läheisten kesken.

Johanneksenkirkosta siirryttiin Klippan-saarelle ravintola Saaristoon, joka oli aivan täydellinen miljöö kesähäille. En ollut edes kuullut koko paikasta aiemmin, ja jälleen sää suosi meitä, ja luvatun sateen sijasta saatiin nauttia aurinkoisesta kelistä.

Mulla oli ennen häitä (jälleen) jäätävä asukriisi, ja pyörin ja hyörin kaupoissa päiviä ennen tapahtumaa, kun en uskaltanut luottaa nettikauppoihinkaan, että kerkeisi toimitus paikalle lauantaiksi. En millään löytänyt mitään kivaa, ja oikeastaan tyydyin tähän Mangon mekkoon. Mekossa sinäänsä ei ollut mitään vikaa, mutta oli mun makuun ehkä aika arkinen ja näytti niin samanlaiselta kun muut hamoset mitä oon pitkin kesää käyttänyt. Olisi ollut kiva löytää jotain spessumpaa näihin juhliin, mutta minkäs teet kun jättää aina kaiken viime tinkaan. Jotenkin kampaajakin unohtui varata ajoissa ja kas kummaa kun ei samalla viikolla sinnekkään saanut aikaa, joten samat vanhat kiharat väsäsin, kun en oikein muuta osaa.

Mutta minähän en päätähti ollutkaan, ja Lotta oli niin upea! Pakko myöntää, että kyllähän me tytöt heti oikean mekon löydettyä se nähtiin, whatsapp lauloi aika lujaa. Mutta kuin tehty naiselle, kunnon prinsessa.

Juhlapaikka oli koristeltu niin ihanasti, jotenkin huokui Lotta joka paikassa 😀 Ihania yksityiskohtia, ja tuotu saaristofiilistä kattaukseen. Ja pakko sanoa, että en ole missään juhlissa, koskaan, syönyt noin hyvää buffet ruokaa. Oli ihanan merihenkistä, paljon kalaa, joten omakin lautanen täyttyi huolella vaikka en lihaa tai kanaa syö. Natan kanssa kun ruuat saatiin, oltiin varmaan kymmenen minuuttia putkeen hiljaa, kun nälkäisinä mussutettiin ja kaikki oli niin hyvää.

Meidän pöytä 4 oli muutenkin niin huikeeta porukkaa täynnä, joista suurimman osan olinkin tavannut jo milloin missäkin hääparin kautta. Ainon ja Sampan ollessa pääpöydässä hääparin kanssa, niin Natalie oli mun aisapari, mutta pakko sanoa, että Lotalla ja Joonaksella on kyllä huikea kaveripiiri. Tuparit ja kaikki aina niin mahtavia, kun on tollaista jengiä naurattamassa. Mutta mikäs ihmekkään, noin valovoimaisia ihmisiä, niin eiköhän silloin vedäkin siistejä tyyppejä ympärillensä.

Mä oon pyörinyt useammissa häissä, ja pakko sanoa, että nämä olivat kaikinpuolin niin onnistuneet, kuin häät voivat olla. Kaikki tuossa päivässä meni niin nappiin, ja varmasti kaikki muutkin vieraat olivat samaa mieltä. Fiilis oli vähän kaikkea. Niin koskettavia hetkiä, noista kahdesta väkisin herkistyy. Ilosta myös naurettiin, itse ainakin eniten Lotan äidin aivan huikeasta puheesta. Paljon tanssittiin, ja Samppahan piti huolen että pyöritteli muakin tanssilattialla. Ja Aino-rakas, siis niin sympaattinen puheensa aikana, mutta en vaan mahda mitään, että mua nauratti kun selailin ottamiani kuvia hetkestä. Aino kuuluu niihin ihmisiin, jotka ei osaa itkeä kauniisti, tulee vaan mieleen kun Kardashianien siskokset kiusasivat Kimiä hänen rumasta itkusta 😀 Anteeksi muru, oot vaan niin söpö <3

Lopuksi vielä itse hääparista. Lotta ja Joonas. Oon tosiaan tuntenut molemmat monta vuotta, ja voin rehellisesti sanoa, että en ole koskaan törmännyt kahteen ihmiseen, jotka kuuluisivat enemmän yhteen, tai rakastaisivat toisiaan niin paljon kuin nämä kaksi. Noiden kahden välillä on ihan omanlainen side, ja oikeasti tämä päivä kun nämä kaksi sai toisensa, oli niin rakkautta täynnä. Kuulostaa ehkä vähän hömpötykseltä mun osalta, mutta oikeasti tarkoitan sitä. Mikään ei ole niin relationship goals kuin se mitä näillä on, ja tähän varmasti vaikuttaa heidän vahva ystävyys pohjalla. Ja eiköhän jokaiselle juhlissa olleille välittynyt, mitä näillä kahdella on.

Kiitos niin paljon ihanasta päivästä ja muistoista! Love you guys <3

2 Responses to “LOTTA”

  1. Lotta says:

    YOU ARE MAKING ME CRY HERE! *tarviin tähän sen itkuemojin, en sitä kyynel, sen raivoitku* Oot hurjan rakas. <3

Kommentoi