KIIRE KIIRE KIIRE

15.08.2017

Mulla on nyt nämä kaksi viikkoa, edellinen ja tämä, stressikäyrä niin korkealla. Kaikki asiat osuvat juuri samoille viikoille, ja arkena täytyy tehdä sata juttua kun viikonloput täynnä festareita, häitä ja tubeconeja. Ja kyllä, vapaa-aikaa ja viikonlopun viettämistä Flow:t ja Blockit on, mutta joskus olisi kiva, että kaikki ei kasaantuisi juuri samoille päivämäärille, tää jatkuva juoksu ja valvominen, vain että saa asiat tehtyä, saa mut kirjaimellisesti sekoamaan 😀 Unohtelen asioita mitä oon tehnyt, avaimet jäävät kotiin, hukkasin pankkikortin, kadotellut kaksi kertaa käteistä, ja sunnuntaina jopa juoksin aivan kiireessä taksiin, ja tajusin vasta ulkona, että enhän mä ollut sitä tilannut.

Tämäkin viikko kuvailua, muokkailua, tapahtumia, ja jossain välissä pitäisi pakkaakin. Tästä kaikesta selvityisi helpolla, mutta siihen päälle mun hammasta paikkaillaan lääkärissä, silmäluomi tulehtuu, toisella koiralla ripuli ja toisella virtsaputkentulehdus. Eli kirjaimellisesti juoksen lääkäristä toiseen, silloin kun muutenkaan ei olisi aikaa. Huoh. Mutta tiedän, että tämän viikon jälkeen, kun festarit on juhlittu, niin tilanne rauhottuu ja saan viikonloput taas käyttööni. Viikonloppu reissut vaan vie niin paljon aikaa kaikelta muulta tekemiseltä.

Mutta kiva, että kesää kuitenkin vielä vähän jäljellä, ja mun pitää nyt nauttia vikoista viikonlopuista ja juhlista kavereiden kanssa, ja koittaa olla stressaamatta muita juttuja. Don’t sweat the small stuff.

Takki, Crop T-paita, Farkkuhame, Korvikset: NA-KD.com *saatu blogin kautta yhteistyönä*

Ja jälleen hetken aikaa SINIS20 koodilla -20% alennusta NAKD:lle.

Arskat: Rayban

Kommentoi