WKND FESTIVAL 2017

10.08.2017

Kesän tokatkin festarit juhlittu! Ja Chainsmokersien ansiosta mun ensimmäinen kokemus Weekendeista! Vitsit kun kuulin, että nämä ovat päätähtenä tuolla <3 Sitten Lotan häiden kutsun myötä iskikin pieni paniikki, että sama viikonloppu, ja olin aivan satavarma, että lempparini olisivat varmasti lauantain pääesiintyjä, eikä perjantaina. Tietenkin Lotan ja Joonaksen häät olisivat menneet heittämällä etusijalle, mutta jossain vaiheessa planeetat asettuivat riviin, ja The Chainsmokers olikin laitettu edelliselle päivälle, mikä tarkoitti sitä, että pääsen molempia juhlimaan!

Neljistä festareista olin jo päättänyt, että joka toiseen haen media passia, eli kahdessa menen tavallisella lipulla, ja saan nauttia festarimeiningistä, ilman, että stressaan kuvaamista ja videon tekoa. Vähän jäi nyt harmittaa, kun kuitenkin tykkään kuvailla kameralla niin paljon, niin ensi vuonna varmaan en tee samaa virhettä. Ylläoleva kuva oli valokuvaaja Jarkko Laineen ottama, mutta muuten postauksen kuvat mun uskollisella Honorilla. Sinäänsä oli kiva joo, ettei itse, tai kavereiden tarvinnut kokoajan odotella mun kuvailuja, että ehkä tämän kesän vielä nautin tästä, mutta kyllä nämä on niitä hetkiä, että kaipailen Canonia.

Kuitenkin, puhelimen kamerarullaan tarttui taas kaikennäköistä. Me iskettiin perjantaina paikalle ystävieni Millan ja Jennan kanssa, ja seuraamme liittyi illan aikana uusi tuttavuus Riikka, ja vielä vähän myöhemmin mun kaveri Jaana. Fiilisteltiin eri artisteja, haettiin festari-mättö safkat, ja jotenkin sain Millan houkuteltua Mega-Flip laitteeseen. Hieno idea pienessä nousu-humalassa, kiljuttiin ihan huolella ja Millan addut olivat aika korkealla tovin sen jälkeen. Tälläistä väli-aktiviteettia. Maailmanpyörään olisi pitänyt mennä kanssa, mutta kukaan muu ei halunnut mennä mun kanssa. Pieni nippelitieto musta, mä rakastan maailmanpyöriä, ja ainakin kerran kesässä jonkun miehen on vietävä mut lintsille Rinkeliin. Yksi vähän surullisempi ja yksinäisempi kesä se jäi sitten Valtterin ja Jannen tehtäväksi Valokarnevaaleilla 😀

Halusin alunperin Weekendeille lemppari artistin takia, ja vähän pelotti, että ollaanko me liian vanhoja noille festareille, mutta olihan siellä aikuisiakin vaikka kuinka paljon, ja meno oli erittäin loistava. Kaikki olivat jotenkin pelotelleet nuorisosta, en nyt ihan ymmärtänyt, sillä mun silmissä yleisesti kaikki osasivat juhlia ihan asiallisesti. Eli vanhemmille seuraajille, jotka rakastavat festareita ja Weekendin artistit voisivat houkutella, niin ei kannata sen takia arastella tätä tapahtumaa. Tunnelma oli koko päivän katossa ja olin tosi positiivisesti yllättynyt kuinka paljon tykkäsin festareiden fiiliksestä. Mietin hetken, onko edm-muusikin juhlat hieman erilaiset tälläiselle klassisia festareita rakastavalle, mutta tästäkään ei ollut ollenkaan huolta. Eli ennakkoluulot olivat ihan huuhaata.

Mä suunnittelin mun asun samana päivänä, erittäin lyhyessä ajassa. Sää alkupäivän oli sateinen, ja sitähän oli luvattu koko illaksikin. Jälleen festarijumalat suosivat juhlivaa kansaa, ja sadetta tuli vain vähän tihkuttaen viimeisen keikan aikana. Kuitenkin päädyin laittamaan mun uudet Crocsilta saadut kumpparit, ja vaikka sade oli loppu, olivat ne erittäin nappivalinta, sillä alue oli täynnä mutaa ja vesilammikoita. Ja itse ainakin tykkään yhdistellä noita mekkojen kanssa, mitä oonkin tehnyt pitkin kesää, kun Suomen sää ollut mitä ollut. Tunika on Jennyn vanha Zarasta, tiesin tarvitsevani sen päälle Zaran miesten farkkutakin. Pelkäsin, että asu jää liian tylsäksi näin, niin yhdistin siihen väliin vielä mun vanhan Asoksen paljetti-hapsu kimonon, jonka narut sitten harotti ties missä ja kulkivat pitkin lätäkköjä. Kuvissa ei hirveästi näy, mutta kaulassa oli myös iso koru H&M:n aleista. Ja olalla viime postauksessa mainittu vintage nahkalaukku kirppikseltä. Tykkäsin tästä asusta niin paljon, että tekisi melkein mieli tänä viikonloppuna lähteä samassa Flow:hun. Jotain melko samanlaista tulen todennäköisesti pukemaan, ja jos säätiedotuksia on uskominen (vaikka tämä huomattu tässä maassa jo hieman turhaksi), niin samat kumisaappaat lähtevät ehdottomasti mukaan.

Käytiin pyörimässä eri artisteja, törmäiltiin tuttuihin ja pimeyden tultua olikin aika pääesiintyjälle. Itse halusin kokea musiikin kunnolla, ja onneksi sain houkuteltua Jaanan pois vipistä mun kaa pomppimaan yleisön keskelle. Ja olihan se aivan loistava keikka… sen jälkeen lähetin kaverille Jaanan kuvaaman videon itsestäni, ja kommentti oli että näytänpä mä iloiselta. Jep, tuhat kertaa sen täälläkin sanonut, mutta kyllä se vaan on mun happy place. Festarit ja lempi-artistit. Ja aiemmin mainittu pieni tihku ei haitannut ollenkaan, kun pojat vetivät lavalla koko yleisön mukaan. Muut lähtivätkin keikan jälkeen baariin päin, ja mä kävelin lyhyen matkan Kyläsaaresta Jennan luokse nukkumaan, että jaksaisin seuraavan päivän hääriennot.

Ja ainiin, mut ehkä saattaa myös bongata after-moviesta, katsotaan 😀 Tänä viikonloppuna jatketaankin Flow:lla ja festarit päätetään viikon päästä Tampereella Blockeilla.

Ensimmäinen valokuva: @jiiilaine

Kommentoi