ONNIN VIDEO: LEIKKAUSKUULUMISET

08.08.2017

Onnin kesäkuun leikkauksesta videoo, jossa myös paaaaljon vanhoja klippejä 🙂 <3

4 Responses to “ONNIN VIDEO: LEIKKAUSKUULUMISET”

 1. Kata sappinen says:

  En voi ymmärtää miksi altistat sun koiras noin lähelle kuolemaa jos ne on sulle niin tärkeitä. Etkö tiedä että jos tulee äkkijarrutus autossa niin koiras paiskaantuu hyvin lujaa vasten ikkunaaa :(?

  • Sini says:

   Moikka, pahoittelut viivästyneestä vastauksesta, jäänyt totaalisesti blogikommentit rästiin.

   Ekanakin, varmasti lemmikkieläimissä ja lapsissa ja ylipäätänsä kenessäkään läheisissä asioissa ihmiselle, ei kannata ulkopuolisena tulla sanomaan “jos ne on sulle niin tärkeitä”. Erittäin ala-arvoista vähätellä tuntemattomien ihmisten tunteita heille tärkeitä asioita kohtaan.

   Tiedän varsin hyvin tämän asian, tiedän myös erittäin hyvin mm. koirieni kolaripainon. Ei tarvii kauheen kova vauhti olla, kun takapenkiltä lentäen osuu etupenkkiin, siinä on koiran hengen lisäksi oma niskakin vaarassa. Kyseisessä videossa taisi olla yksi kohta, missä koirat ei olleet kytkettynä, kun olivat mun sylissä… Koirilla on omat turvavyöt, mutta tulevan muuton takia olin itse suurimman osan ajasta jonkun kaverin luona, missä turvavyöt eivät olleet. Tällöin kytkin ne niiden hihnoilla ja valjailla kiinniolevaan ihmisten turvavyöhön. Esimerkiksi kun Onnia kuvasin matkalla Viikkiin, niin se oli jatkuvasti kiinni. Tietenkin halusin myös varmistaa, että lonkka ja jalka olisivat mahdollisimman paikoillaan ajaessaan. Kohtaukset, jossa Topi näkyy jalkatilassa, auto ei liiku. Topi sai tämän projektin aikana istua takapenkillä. Normaalisti olisivat molemmat kytkettynä vierekkäin, mutta Onnin jalan takia olivat nämä matkat erikseen.

   Ne matkat, jolloin oli sylissä niin olivat lyhyitä ja en ollut kiinnitänyt. Taksissa näkyy, kun Onnin olen kietonut sylissäni ihmisen turvavyön alle. Mutta kyllä, välillä on lyhyitä matkoja jolloin ne ovat sylissäni, samalla tavalla kuin välillä liikumme bussilla, ja yhdelläkään meistä ei ole turvavöitä…

 2. Kata sappinen says:

  Kun et käytä siis mitään turvavyötä tai mitään….

Kommentoi