MONDAY MOOD

07.08.2017

Juu eli aika tapahtumarikas viikonloppu takana, oli Weekend-festarit perjantaina ja Lotan ja Joonaksen häät lauantaina. Vaikka eilen (ja ehkä vielä tänäänkin) korjaillaan poikkeuksellisen heikkoja olotiloja, niin kyllä eilen tuli mietittyä, että oli myös poikkeuksellisen hauska viikonloppu.

Vaikka monesti ulos lähtiessä ja kavereiden kanssa aikaa viettäessä olisikin hauskaa, niin nyt oli potenssiin sata. The Chainsmokersin keikka perjantaina oli kyllä taas parasta ikinä, ja häät lauantaina eivät olisi voineet onnistua paremmin, ja seura siellä oli niin loistavaa. Molemmista päivistä tulossa vielä tällä viikolla postausta blogiin, mutta vielä en ole kyennyt uppoutua kuvasatoon, vaan halaillut koiria sängyn pohjalla ja hakenut Soi Soi-mättöä.

Jos huomenna tiistaina sitten alkaisi palata arkeen, yksi tälläinen välipäivä kun seuraava viikko niin täynnä kaikkea taas, Flow häämöttää (kröh ehkä missattiin liput tänne mutta en ole vielä luovuttanut) ja myös Tubecon viikonloppuna 🙂

Mekko: IvyRevel *saatu blogin kautta* KOODILLA ANANASRAASTEE20 -20% TUOTTEISTA

Käsikorut: Bershka

Kuvat: Hotelli Torni, Helsinki. Ottanut Aino Rossi.

Kommentoi