SUMMER THROUGH MY PHONE PT. 2

02.08.2017

Lisää kuvia puhelimelta! Oikeasti tosi outoa, että ollaan jo elokuussa ja en ole koko kesänä ollut ollenkaan ulkomailla, mulle todella poikkeuksellista, että kaikki kuvat olisivat Suomesta. Hirvee hinku olisi nyt päästä matkaan, vähän oli tarkoitus olla tämä viikko äidin ja hänen perheensä kanssa Ranskassa, mutta viime hetkellä lennot olivat kallistuneet todella paljon. Katsotaan nyt kun Jennyn loma alkaa pian, jos hänen kanssaan päästäisiin vähäsen käymään jossain lämpimässä.

Groteskissa hengataan myös talviviikonloput, mutta ollaan jo ehkä ihan tuttu näky kyseisen mestan kesäterassillakin.

Harvoja kuvia mitä Onnin leikkauksen jälkeen julkaisin koirasta snäppiin. Tötterö päässä ja vekki parantumassa. Pieni karvapeite jo peittänyt parantuneen haavan, niin arpea ei edes näy enää.

Tampereelta ajaessa kotiin näkyi todella monta sateenkaarta 🙂

Mummola <3

Kahvila Blossom

Topi kerrankin hymyilee kameralla, yleensä puhelimen tai järkkärin nähdessään menee niin masentuneen näköiseksi 😀

Ruissi-lautalla matkalla festari-alueelle!

Löyly-illat, Jenny & Janni <3

Tää on otettu kesän ekoilta mökkeilyiltä, ja nyt vasta tajusin, että ollaan oltu ihan liian vähän mökillä tämä kesä. Voisi koittaa jonnekkin päin metsää iskeä pian.

Ruissin vika päivä meni aika kipeänä ja darraisena lagaillen sohvilla.

Eiranranta.

Marsaana PR:n järjestämältä Ellos-lounaalta veneellä.

Gang.

2 Responses to “SUMMER THROUGH MY PHONE PT. 2”

 1. Emmi says:

  Eikös sulla ole luonnonkiharat hiukset? Miten hoidat niitä ja mitä tuotteita käytät? Entä suoristatko/kiharratko kuinka usein? Sulla on upeet hiukset! 🙂

  • Sini says:

   Heippa, ekanakin todella pahoillani super viivästyneestä vastauksesta, mulla blogikommentit nyt jääneet rästiin x(

   On joo luonnonkihara, nyt kun taas vaalennusprosessin jälkeen tukka on terveemmässä kunnossa, niin en oikeastaan jaksa laittaa kovinkaan usein kihartimilla/suoristajilla, koska tykkään mun pehkosta. Silloin kun oli mustasta lähdetty vaalentaa, niin käytin varmaan sataatuhatta eri ainetta, nyt oikeastaan eivät vaadi niin paljoa hoitoa, wellan luxeoilia laitan ehkä joka toinen päivä latvoihin (ei jää öljyisen näköiseksi), suoristaessa ehkä silotustippoja, ja melko usein hoitoaineen sijasta käytän hiusnaamioo, vähän vaihtelen sitten onko superkosteuttava vai rakennepaikkaava vai mikä. Nyt auringon alle muuton myötä pitäisi varmaan taas tarkkailla vähän enempi hoitamista 🙂

Kommentoi