MICKEY D’S

27.07.2017

Aamupala Healthinkissa, ja illallinen Mäkkärissä… Mulle iski eilen aivan jäätävä himo ranskiksiin, ja sain suostuteltua (oli tosi vaikeeta) Jennan messiin. Mä syön mäkissä aina samat: ranskalaiset, mozzarella-tikut ja Fanta Zero. Ja McFeast Dippi ja ketsuppia. Ja eilen oli kyllä poikkeuksellisen hyvät ranut, kunnon rapeet, eikä ollenkaan lörpöt, kiitos Teollisuuskadun McDonald’s 😀 Erittäin positiivinen kokemus mun himoihin. Palvelu pelasi ja ruuat tuli nopeasti ja näin. Suosittelen lukijoille.

Haluisin useammin laittaa punaiset huulet, mutta arkisin en meikkaa niin paljon että jaksaisin, ja kun lähetään ulos en ikinä uskalla, koska levinneet huulet ja punaiset jäljet hampaissa… Mutta eilen laitoin ja jotenkin innostuin, kun olin unohtanut miten kivalta ne näyttää, niin todennäköisesti tuun laittaa nyt useammin. Tuli kunnon naisellinen olo, mikä mulla on tosi harvoin.

Takki: Zara Men

T-paita: NA-KD.com *saatu blogin kautta* (Koodi SINIS20 -20% alennusta tuotteista)

Aurinkolasit: Police Eyewear *saatu*

Kuvat: Jenna

Kommentoi