HEALTHINKI:N BREKU

26.07.2017

Oon jo pitkään halunnut testaa Fredan torille avattua Healthinkia, ja sen all-day aamupalaa. Tykkään, miten tälläiset paikat, josta saa aamupalaa myös myöhemmin päivällä, ovat yleistyneet Helsingissä. Ei tartte herätä liian aikasin kokeillaakseen tarjontaa 😀

Tämä paikka on miljööltä ja ruualtaan todella valokuvauksellinen, mutta olin saanut etukäteen vähän vihiä, että ulkonäköön olisi panostettu enemmän kuin makuihin. Ja valitettavasti tämän paikan kohdalla kävi juuri niin.

Avokadoleipä tuntui olevan pelkkää leipää, öljyä ja avokadoa, ja jotenkin en käsitä, miten avokadon rasvaisuus olisi kaivannut niin paljon öljyä. Smoothie-bowl oli myös tylsän mauton. Kahvi ainaskin oli hyvää, mutta tämä aamupala, johon sisälty vielä sitruuna-inkivääri shotti, oli aika tyyris 23€. Ainon muna-avokadoleipä kuitenkin maistui vissiin paremmalle, ja kaveri kehui paikan lunch bowleja.

Mutta tunnelmaltaan paikka oli ihanin, ja palvelu oli todella mahtavaa. Uudestaan voisin ehdottomasti piipahtaa läppärin kanssa kahville työskentelemään, mutta nurkan takana sijaitseva KUUMA (postaus täällä) vie kyllä voiton melkein saman tyylisellä aamupalalla.

Plussat ehdottomasti maapähkinävoi (pitkästä aikaa, en uskalla ostaa enää kotiin, kun söisin purkit kerralla) ja instagram-ystävällinen esillepano 😀

HEALTHINKI

Punavuorenkatu 2

healthinki.fi/

Pyörittiin Ainon kanssa päivä keskustassa ja kuvailtiin, ja huomenna illalla nähdään taas kun mennään istuskelemaan illalla. Ja olin melkein unohtanut, että lauantai-illalla onkin Valtterin ja Jannen tuparit niin siellä sitten taas porukalla 🙂

Kävin taas huollattaa kynteni Studio Diamond Nails:ssa ja otin vähän tummemman nuden, tollaisen viileän vaaleanruskean. Niin monta kuukautta menin matta-sävyillä, nyt taas jämähtänyt perus kiilto-geelilakkoihin, ja tähän pyöristettyyn neliön muotoon.

Oon tämän viikon popittanut ihan täysiä Lana Del Rey:n juuri ilmestynyttä levyä, ja se on niin kultaa. Edelleenkin hallitseva asema mun lempi-artistina. Osaan jo melkeinpä kaikki lyriikat ulkoa joka biisistä, kun tässä replaylla mennyt hetken 😀 Suosittelen kuuntelemaan, haluisin mainita jonkun lempi-kappaleen, mutta en voi, kun tuntuu, että 90% levystä on mun lemppareita.

T-paita: Gina Tricot

Hame: Mango

Kengät: Converse

Korvikset: H&M

Laukku: Gucci

Arskat: Rayban

Kuvat minusta: Aino Rossi

2 Responses to “HEALTHINKI:N BREKU”

  1. elli says:

    Hei mistä tuo ystäväsi paita on? Ihastuin!

Kommentoi