KEEPIN’ ME HOT LIKE JULY FOREVER

22.07.2017

Vikat asukuvat Ruissista. Mulla oli päällä Odd Mollylta saatu mekko, joka oli kuin tehty festareita varten.  Olin ajatellut tehdä vähän festariglitterit ohimoille, ja sitten päätinkin, että ei. Lopputulos oli sitten koko naama hopeessa glitterissä, mutta jotenkin tykkäsin siitä. Perus full-face highlight. Janne, Aino ja Valtsu saattoivat ehkä hieman kuittailla tästä mulle 😀

Oon aiemminkin maininnut täällä, että Aleksi Kiven kadun kirppis on mun mielestä paras kirppari Helsingissä, ja päätettiin parin tytön kaa vähän extempore, että mennään huomenna 23.7 noin kello 12 myymään vaatteita sinne 🙂 Eli Kalliossa Dallapenpuistoon, säävarauksella kylläkin, kun nyt on ollut näitä ukkoskuuroja. Tervetuloa shoppailemaan!

Mekko: Odd Molly *saatu blogin kautta*

Arskat: Rayban *saatu*

Korvikset: H&M

Choker: H&M

Kaulakorut: NAKD.com *saatu* & Etsy.com

Käsikoru: Asos

Kuvat: Aino Rossi

4 Responses to “KEEPIN’ ME HOT LIKE JULY FOREVER”

  1. Jani says:

    Kauniit silmät:) <3

  2. Charlotta says:

    Upeita kuvia! Sun silmät on upeen siniset. Ja jep toi mekko on kyllä täydellinen festarimekko 🙂

    x Charlotta
    http://www.charlottaeve.com

Kommentoi