BOTSKILLA

20.07.2017

Viime aikaisten postausten perusteella mun elämä on tällä hetkellä pelkkää juhlaa, botskeja ja roseeviiniä 😀 Todellisuus on aivan toinen. Tämä viikko tullut taas istuttua koneella yökkäreissä, tukka takussa ja meikittä. Siinä samassa löysin nämäkin kuvat koneen tiedostoja siivotessa, en ollut näitä ajatellut blogiin edes jakaa, mutta olivat sen verran kivoja niin pistetään tulemaan.

Jotenkin koko Onni-hässäkän myötä oon ollut poissaoleva ja keskittyminen someen on ollut minimaalista. Ja tajusin myös, että oon muiden lomaillessa jotenkin kuvitellut, että oon itsekkin jossain kesälomalla, vaikka todellisuudessa sellaista mulla ei tällä hetkellä ole. Nyt onkin aika ottaa itseään niskasta kiinni ja tuottaa sitä sisältöä tänne blogiin. Tubeenkin pitäisi kaikkea muokkailla, ja sitä oonkin tämän viikon tehnyt melkeinpä aamusta iltaan, ja viime päivät yön pikkutunneille asti.

Valitin tossa keväämmällä, kun mun motivaatio videoiden eddaukseen oli kadonnut kokonaan, sillä videon muokkausohjelmani kaatui, ja menetin kaikki muokatut projektit. Nyt taas pari videoo oon iskenyt tubeen, ja kun tässä oon pari päivää eddannut Ruissi-videoo, niin eiköhän se paska taas kaatunut. Ja kun sitä käynnistelin uusiksi, se oli kadottanut kaikki välitallennuksetkin siihen hemmetin projektiin. Mulla alkaa mennä niin kärsivällisyys noihin videoiden tekoon… Kyseessä siis Adoben Premiere Pro CC, josta kuitenkin maksan sen verran, että alkaa mennä viimeisetkin hermot koko hommaan. En aiemmin halunnut mainita mitä ohjelmaa käytän, sillä Adoben tiimi oli niin avuliaita ja koittivat saada kadotetut projektit toimimaan pari kuukautta takaperin, mutta nyt tämän menetetyn projektin myötä meni pata jumiin. Ei noin “hyvä” eddaus-ohjelma saisi lagaa tolla tavalla ja kadotella tehtyjä hommia. Ja nyt kun sen taas avasin, ei se toista ollenkaan audioo yhdestäkään klipistä, vaikka tiedostoina katsottuna ne toimivat normaalisti. Google ei auttanut ongelmaan ja ei yhtään huvittaisi ottaa koko mestaan enää yhteyttä. Vituttaa 😀 Ja ylipäätänsä alkaa taas uudestaan muokkaamaan samaa matskua mitä tuijottanut tässä jo jokunen tunti. Että jos jollakin vinkkejä miksi tää tekee näin, tai jos löytyisi vaihtoehtoinen, toimivampi ohjelma, jota tälläinen amatöörikin osaisi käyttää, niin antakaa palaa…

Nämä kuvat tosiaan pari kuukautta sitten Elloksen lounaalta veneellä, toi menu oli niin loistava! Mä en oikeesti aina ihan lukeudu tähän perus bloggaaja kastiin, tukka taas sekaisin, päällä Jennyn vuosia vanhat shortsit, kundin pyykkikorista napattu t-paita ja kirpparilta ilmaiseksi saatu huivi 😀

Kuvat: Aino Rossi

Kommentoi