RUISROCK 2017

19.07.2017

Ruissi photo diary! Oon reissusta jo vähän höpissytkin täällä, niin antaa kuvien puhua puolestaan. Jotenkin taas sai nauraa meidän kuvasadolle, kunnon ryhmärämä ollut liikenteessä 😀

Yksi juttu tekee mieli kyllä kertoa, se että meillä oli oikeesti tyttöjen kaa aika riitaista täällä Ruississa. Meidän kaveriporukassa ei yleisesti muijien kesken ole kauheasti kränää kun ollaan ulkona, ja vaikka meillä oli Ruississa super hauskaa niin saatiin kyllä aamusin nauraa, kun jengi vetänyt herneitä nenään maailman pienimmistä asioista…

Jennyn kanssa yhdessä vaiheessa eksyttiin toisistamme ja molemmat luuli, että toinen on hylännyt toisensa. Puhelimet ei toimineet ja onnistuttiin etsiä toisiamme ehkä se huimat 15 minuuttia, mutta siinä ajassa känniset osaa turhautua. Vihdoinkin löydettiin toisemme ja siinä alkoi sitten julkinen huuto, että kumpi hylkäsi kumman… kunnes netti palautui ja molempien puhelimet alkoivat pirisemään. Tajuttiin, että kummatkin on yrittäneet epätoivoisesti löytää toisiaan ja kukaan ei ole feidannut ketään. Hali ja hakemaan skumppapullo, sovinto tehty.

Ainon kanssa nyt sit vielä vähemmän otetaan mistään yhteen, ja meidän riita oli ehkä lapsellisin ikinä 😀 Aino matki kaikkea mitä mä sanoin, ja mähän tästä rupesin mököttää. Käänsin Ainolle selän samalla höpöttäen “ihan sama, meni jo”. Ja tääkin kesti ehkä pari minuuttia, kunnes kumpikaan ei edes muistanut asiaa enää ja bileet jatkuivat.

Onnistuin myös jotain sanakränää saada aikaiseksi kaverimme Iken kanssa… tää oli kyllä jotenkin kaiken huippu, miten kun kaikilla on hauskaa, niin onnistuttiin siinä sitten kitisemään toisillemme asioista, joilla ei ole mitään väliä.

Ai että jurriset ihmiset osaa välillä olla tyhmiä… kaikki nää tosiaan tapahtui ihan yön pikkutunneilla ja aamupalalla vaan naurettiin vedet silmissä, että kuinka kännisiä ollaankaan oltu, ja varsinkin kun emme normaalisti ikinä riitele, edes pienistä asioista. Tässä postauksessa ollaan yhtä hymyä ja halia, ja sitä Ruissi olikin parhaiden ihmisten kanssa, mutta kyllä meiänkin porukassa osataan välillä olla idiootteja.

Nojoo, meidän lista tämän viikonlopun toilailuista ei jäänyt tähän, mutta pidetään osa tarinoista omanamme. Joka tapauksessa, love you guys <3

Kuvat: Ruisrock, Ruissalo, Turku, heinäkuu 2017.

6 Responses to “RUISROCK 2017”

 1. Hilma.alisa says:

  Ihana postaus. Ja varsinkin ihania kuvia😍😍. Haluaisin itsekkin ruissiin❤❤

 2. Uino says:

  “Aino otatki musta kuvan” ;’D

 3. tt says:

  Huippua kun kerrot myös hauskoja yksityiskohtia ja pakko sanoo et sun festaripukeutuminen osuu kyllä aina niin nappiin! Ootko ikinä käyny provinssissa ja mitä mieltä oot kyseisistä festareista jos olet?:) Oon miettiny että siellä on kans monesti bändejä kenestä voisit tykätä ja varsinki jos campissa on niin semmoinen rento meininki, joka varmaan sopii sulle hyvin. Ens vuonna on 40 v juhlavuosi niin vois olla aika kovia esiintyjiä tulossa!

  • Sini says:

   Hahah kiitos, I live for festaripukeutuminen, voisipa aina mennä noin hippinä 😀 Noku en ole, ne onkin ehkä sit semmoiset mitkä olisi seuraavaksi koettava, ainoat Suomen festareista missä en ole ollut mutta kiinnostelisi. Joo taisi tänäkin vuonna olla Mo siellä, jos muistan oikein. Noni, pistän korvan taakse, voisi ehdottomasti tulla sinnekkin pyörii, kiitti 🙂

Kommentoi