TIIAN SYNTTÄRIT

17.07.2017

Lauantaina vietettiin mun entisen duunikaverin Tiian 32-vuotis synttäreitä, ja sehän tarkoitti sitä, että pitkästä aikaa vanhan työpaikan tytöt kokoontuivat samaan paikkaan. Tää jengi on vähän vaikea saada kasaan ja aina kun siinä onnistutaan, niin meno on ihan huippua, mutta tällä kertaa puitteet oli erittäin kohdillaan kun juhlat vietettiin auringonpaisteessa veneellä. Me tytöt innostuttiin sitten kunnolla järkkärin kanssa ja  räpsittiin menemään yli tuhat kuvaa, joista lähestulkoon jokaisessa nauretaan. Shampanjakuplat selkeästi nostattaneet meidän tunnelmaa 😀

Oli kyllä taas niin hauska ilta, kiitos Tiialle ja miehellensä järkkäilyistä, ehdottomasti jää mieleen yhtenä parhaista illoista tänä kesänä. Seuraavien kemujen panokset onkin sitten aika korkealla.

Oon niin onnekas, että eksyin töihin juuri oikeaan paikkaan, kun sieltä oon tälläiset ystävät saanut elämääni <3

2 Responses to “TIIAN SYNTTÄRIT”

  1. Tiia says:

    Mistä tuo sun ihana mekkosi on ostettu ? 🙂

Kommentoi