THE NIGHT WE MET

15.07.2017

Tokat asukuvat Ruissista ja ajattelin tässä postauksessa vähän jälkifiilistellä festareita 🙂 Teinistä asti siis hillunut Ruisrockissa, ja en tiedä miten se on edes mahdollista, mutta joka kerta rakastun vaan enemmän. Kaikista kesän festareista, Ruissi on ehdottomasti numero ykkönen, ja vieläpä se, että siellä on aina kesä. Ruisrockin taika ei pettänyt tänäkään vuonna, ja saimme paistatella Turun auringon alla.

Ekanakin, en ymmärrä tätä Turku on Suomen perseenreikä hommaa ollenkaan, oon aina tykännyt Turusta 😀 Siitä asti kun Suomeen muutettiin, sinne on tullut tehtyä useampi reissu. Turkuhan on kesäkaupunkina niin kaunis, rakastan käppäillä pitkin Aurajoen rantaa. Ja toisekseen Turussahan on aivan mahtava ravintolatarjonta, nytkin sunnuntaina napattiin Jennyn kanssa pastat Blankosta matkaevääksi. Ja varsinkin entiseen Kakolan vankilaan avattu Kakolanruusu-ravintola, johon päästiin tutustumaan perjantaina lounaan merkeissä, suosittelen ehdottomasti Turkuun matkaaville 🙂

Itse oon rampannut hiekkatien festarialueelle niin monta kertaa, koen nykyään olevani siihen jo liian mukavuudenhaluinen, ja onneksi media-passeillamme päästään paikan päälle vesibussilla. Jo se tunne, kun astuu tuttuun paikkaan, ihan täpinöissä alkavista festareista. Mulle tosiaan musiikki merkitsee niin paljon, ja oikeasti perjantain Kygon keikalla olin niin onnellisuuden huipussa. Se veti vielä kaikkia muitakin mun lemppari biisejä, ja Alan Walker Tired sai mut niin kananlihalle. Muistan kun vaan mietin, että tää on vasta eka päivä, ja fiilis on jo niin katossa. Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo, että Paula Vesala yllätti täysin, kuinka hyvin veti sunnuntaina. Sitten JVG ja Antti Tuisku kyllä osaavat järkkää bailut! En koskaan kuuntele Anatudee, mutta kyllähän se osaa joka vuosi rokkaa ihan täysillä ja sen biisit nostattaa fiiliksen kattoon 😀

Sitten, te seuraajat :’) Ihania ootte kaikki, jotka tulitte moikkailee ja juttelee! Aina parasta, mutta nyt ekaa kertaa tuli vähän huono omatunto, kun välillä meilläkin oli kiire paikasta toiseen ja aikatauluissa, niin ei vaan yksinkertaisesti keritty kaikkien kanssa enemmän jubailee ja ottaa kuvia, ja tuli sellainen fiilis, että oltaisiin oltu törkeitä 🙁 Te seuraajamäärät ootte vaan taas vuoden aikana kasvaneet vielä suuremmiksi, niin sori kaikille, jotka koititte päästä juttelee ja meillä ei siihen vaan ollut aikaa! Mutta onneksi oli rauhallisempia hetkiä ja monien kanssa päästiin vaihtaa pari sanaa 🙂

Taisin pari postausta takaperin sanoa, että sininen kukkamekko Na-kd:ltä oli mun paketin lemppari, mutta ei, kyllä se olikin tämä hippi-unelma 😀 Haluan tämän ehdottomasti myös valkoisena! Ja jälleen en kauheasti tukkaani jaksanut panostaa, mutta oikeastaan tykkäsin tästä simppelistä lettikampauksesta, meni ennätysvähän aikaa tämän tekemiseen.

Super isot kiitokset Jennylle, Ainolle, Sarahille, Jannelle, Valtterille ja Oonalle matkaseurasta. Ja vielä isompi kiitos Ruisrockille, Mellakka PR:lle, Hotel Hamburger Börs ja Turun kaupunki tästä huipusta viikonlopusta <3 Oli mahtavaa nähdä kaikkia vanhoja kavereita ja tehdä monia uusia! Ensi vuonna jatketaan.

Flunssakin alkaa olla jo selätetty, niin tänään jatketaan Tiian synttäreillä veneellä 🙂 Ihanaa viikonloppua kaikille!

Mekko: Farina for Na-kd.com *saatu blogin kautta*

Kengät: Converse

Vyö: Asos

Käsikoru: Asos

Sormukset: H&M &  YSL

Kaulakorut: Na-kd.com *saatu* & Etsy

Korvikset: Asos

Pitsirintsikat: Na-kd.com *saatu*

Kuvat: Ruisrock, Turku, heinäkuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

Kommentoi