PURE LUCK

12.07.2017

“I’ll be here when it gets too much
Lying in bed and our fingers touch
It’s just something meant for us
The rest can guess but it’s all pure luck”

Ninajirachi feat. Freya Staer – Pure Luck 

Meidän jengillä tämä Ruissista paluu ei ainakaan teknologian suhteen tapahtunut mitenkään todella sujuvasti. Ainolla vissiin läppäri hajalla, ja eilen tajusin, että joko läppärini on rikki, tai sitten piuha ei vaan lataa. Vaikka olen vieläkin ihan räkäinen, niin tänään revin itteni sängyn pohjalta irti 13 reasons why –sarjasta, ja painuin Huawei Centeriin selvittelemään asiaa, koska ilman läppäriä en pääse käsiksi mihinkään sisältöön Ruissista tai sitä ennen. Yksi rokulipäivä flunssassa sallittakoon, mutta onneksi tänään selvisi, että vain laturi rikki, ja kävin sitten uuden ostamassa, läppäri taas kuosissa ja voin alkaa vihdoin käymään läpi Ruisrock sisältöä.

Nämä kuvat ovat itseasiassa sunnuntailta, kun oltiin Jennyn kanssa vaan chillisti Fantat kädessä pyörimässä alueella. Mulla oli tosiaan sinä aamuna noussut kauhea kuume, ja flunssa alkanut, mutta lämmön laskettua päätettiin kuitenkin mennä rauhassa käppäilee alueelle. Kuvat ovat itseasiassa otettu Paula Vesalan keikan aikana, joka yllätti mut ihan täysin, enkä oikeastaan edes tiedä miksi 😀 Vesala on yksi harvoista suomenkielisistä artisteista, joista pidän ja kuuntelen säännöllisesti, mutta kun näin sen Ruissin esiintyjälistalla, en edes alunperin ajatellut meneväni katsomaan. Kuitenkin päädyttiin fiilistelee ja kyllähän ne biisit kuulosti yhtä hyvältä, ellei paremmalta livenä, niin minkäköhän takia olisin tämän keikan skipannut. Veti todella hyvin ja taisin olla Ainosta, Sarahista ja Jennystä ainut, joka oikeasti biisejä fiilisteli, tai edes tunnisti.

Mulla oli sunnuntaina aika simppeli asu, Glamorous-merkkinen mekko, tilasin sen juhannuksen aikaan Asoksen aleista. Onnin kanssa kotona oli liikaa aikaa käydä läpi kaikkia aleja ja kantsii tsekkaa, jos tää vielä tsägällä löytyisi sieltä, oli nimittäin vain joku 12£. Ja jos jotkut on ihmetelleet snäpissä ja blogissa tätä mun uutta hiustyyliä, niin nyt myönnetään, että oon siis viime aikoina vaan ollut niin patalaiska tukkani kanssa, että en kirjaimellisesti jaksa tehdä sille mitään. Harjaan suihkun jälkeen ja annan vaan kuivua, that’s it. Tässäkin ihan vaan armoton leijonanharja, ja jotenkin ihan sotkuinen, mutta mulla on ollut viime aikoina huono asenne hiustenlaittoon. No, ostin tänään uuden kihartimen, jospa välillä taas jaksaisi vääntää sitä johonkin suuntaan. Jouduin myös vähän shoppailemaan uusia meikkejä, kun (kröh) lauantain yön pikkutunneilla meikkipussukkani katosi jonnekki. En keksi mitään tylsempää kun pistää ison määrän rahaa uusiin meikkeihin, jotka eivät kuitenkaan ole uusia. Ei mitään tutkittavaa paketeista kun pääsee himaan, vaan samat vanhat 😀 Mutta joo, jos jotkut näkivät mut pyörimässä Lumenen ja Nyxin pisteillä tänään Sokoksella, tiedostan täysin miltä näytin… meikitön räkänokka liikenteessä puolisen tuntia, kunnes pääsi takaisin peiton alle jatkamaan Netflixiä ja kuvien muokkailua.

Lisää asukuvia, photo diary postauksia ja tietty video tulossa pian, nyt kun läppäri taas toimii! 🙂 Ja tietty tuun kertoo enemmän meidän menosta ja meiningeistä ja viikonlopun parhaat hetket ja artistit! Lupaan, tuutte kyllästymään Ruissi postauksiin, ennen kuin ne ovat ohi 😀

Ruissalo, Turku, heinäkuu 2017. Kuvat minusta ottanut Aino Rossi.

2 Responses to “PURE LUCK”

  1. Arvaa Kuka says:

    Mistä oot ostanu ton sun kuu kaulakorun? 😊

Kommentoi