NAUGHTY BRGR TURKU

10.07.2017

Ennen kun alan tykittää järkyttävää määrää Ruissi-kuvia, tässä pari meidän lauantailta Turusta. Jenny saapui mestoille iltapäivällä, ja suunnattiin suoraan vasta-avautuneeseen Naughty Brgr -raflaan torin laidalle. Kyseinen mestahan on useasti näkynyt mun eri someissa, koska toi on ehdottomasti mun lemppari hamppariravintola Helsingissä.

Lista on uudistunut, ja nykyään Naughtysta löytyy myös täysin vegaani hamppari VBQ, ja se oli kyllä niin hyvää! Ite oon aina (etelä-Jenkkien kasvattina) rakastanut barbeque-kastiketta, mutta mikään ravintola ei sitä oikeen käytä kuin lihan kanssa, mutta tässä se sopi niin hyvin nyhtökauran kanssa. Akseli juuri sanoikin, että joskus pitää myös olla vege-burgereita, jotka eivät ole vain terveellisiä, ja ite oon samaa mieltä. Vege-tarjonta rafloissa yleensä yhdistetään salaatteihin ja avokadoihin ja pupunruokaan, ja itse tykkään enemmän kevyestä ruuasta, mutta nyttenkin kun oltiin ilta rällästetty Ruississa, niin teki mieli kunnon hampparia.

Kasvis-Shroom Burger on myös toiminut aina, mutta tästä Jennykin sanoi, että ihan törkeän hyvänmakuinen, ja meinasi hotkaista mun burgerin menemään. Molemmat himoittiin tota hampparia sunnuntainakin, ja oltiin jo menossa ennen kotiinpaluu junareissua hakemaan burgerit ja parit mac-n-cheese depth charges, mutta rafla olikin mennyt kiinni ja meinas tulla itku 😀 Varsinkin kun oltiin jo jätetty taakse festari-alue, missä olisi ollut Naughtyn rekka.

No näitä onneksi löytyy Helsingistä. Snäppiä seuraavat tietävätkin, että onnistuin saamaan viikonlopun aikana kunnon flunssan, mutta se oli sen arvoista, sillä meno viikonloppuna oli mitä huikein. Ihan superit frendit, parhaat seuraajat, mielettömät artisit ja näiden lisäksi vielä kymppisää! <3 Ruissi on vaan aina paras, ja tämä vuosi ei ollut poikkeus. Mutta enemmän höpinöitä ja kuvia meidän viikonlopusta tulossa, nyt ainakin on aikaa sängyn pohjalta käydä läpi tuhansia kuvia!

5 Responses to “NAUGHTY BRGR TURKU”

 1. linda says:

  ei nyt liity tähän, mutta mihin kaikkeen sä käytit sitä pihqa tuotetta? kerroit snäpin puolella joskus. mutta en enää tarkkaan muista. mut se herätti mun mielenkiinnon sillon😂

  • Sini says:

   no jennylle toimi taiveihottumaan, mulle mun reisien atooppiseen (näppylä) ihottumaan! mutta siis esim pakkasilla kun huulenreunat auki, ja eniten käytän jos on tullut finnejä, niin kun tulee se punainen näppylä/rupi siihen niin se on desinfioiva ja kosteuttavaa niin kuivu pois ja parani nopeemmin 🙂 mutta siis paikallisesti, ei koko ihoon. pari kertaa koirien pakkastassuihin myös laitoin!

 2. mää says:

  En oo vieläkään päässy naughtyy, vaikka kaikki sitä kehuu. Pakko kyl vegaanina mennä sinne maistaa tota hampparii 😍 muute mistä sun paitas? Iha huikee

  • Sini says:

   se on vaan niin hyvää 😀 mun guilty pleasure 😀 joku seuraaja joskus sanoi, että ei hänen mielestä ole edes niin hyvää, nää on näitä mielipideasioita, mun mielestä parasta mättösafkaa mitä helsingistä saa 😉 tulee kunnon himo vähän väliä. ja suosittelen ihmeessä! paita on kuule ihan harley davidsonin omasta liikkeestä kun käytiin siellä tampereella, miesten joku xl mutta tykkäsin tosta eniten ja ei ollut pienempiä kokoja 😀

Kommentoi