RELOVE

06.07.2017

Kävästiin Essin kanssa pari päivää sitten Relove-kahvilassa Töölöntorin laidalla ja napattiin parit kuvat musta, kun sitä tullut nyt vähemmän tehtyä stresseissä 🙂 Mutta huomenna häämöttääkin jo Ruissi, ja se tarkoittaa paljon asukuvia ja sisältöä blogiin! Juuri tässä pakkailen ja valmistelen aamuista lähtöä. Itse menen Ainon ja muiden bloggaajien/tubettajien kanssa Turkuun jo huomenna perjantaina, mutta lauantaina Jenny tuleekin sitten perässä pariksi päiväksi ja meillä on ehdottomasti kiva viikonloppu tiedossa!

Tilailin taas Na-kd.comilta vaatteita ja vaikka en ajatellut, niin tää mekko taisi olla melkeinpä kivin (mulla on semmoinen muistikuva, että Jenna aina hitsaa, että kivin ei ole oikea sana, mut anyway :D) juttu minkä sieltä paketista sain, ja mulle todella poikkeuksellista käyttää samaa mekkoa kaksi päivää putkeen, mutta tän kanssa niin kävi. Festarimekkoja lähti myös mulle ja Jennylle tilauksessa matkaan, niistä sitten kuvia lisää myöhemmin.

Kuvat minusta: Essi

Mekko: Na.kd.com *saatu* Alekoodi SINIS20 taas voimassa, sillä -20% alennusta seuraajille 🙂

Takki: H&M

Korvikset & sormus: H&M

Kello: Daniel Wellington *saatu*

5 Responses to “RELOVE”

 1. Saara says:

  vau upea tuo mekon selkäpuoli!

 2. essipessi says:

  Hei, kiitos vielä ihanasta synttärilahjasta Ruississa, kupongit tuli käyttöön <3 oli mukava tavata sut ja kaikkee hyvää 🙂

  • Sini says:

   tottakai! toivottavasti teillä oli kivaa! <3 ihana kun tulit moikkaa ja kävinhän mä stalkkaa sun edellisen kommentin 😉

   • Essipessi says:

    Voi eikä haha! Mut kiitos oli tosi kivaa, muutenki elämä hymyilee nyt enemmän kun vähän aikaa sitten. Oot muru<3

Kommentoi