ISKÄ 60V

19.06.2017

Vietettiin viikko sitten mun iskän  60-vuotis synttäreitä hänen kotonaan Aurinkolahdessa. Kun hän täytti 59, hän vähän vitkutteli, että haluaako ollenkaan järjestää kummempia juhlia vuoden päästä kun tulee pyöreät täyteen, mutta mä sanoin heti silloin, että jonkinsorttiset pirskeet pistetään pystyyn ja järjestän ne vaikka itse 😀 No niinhän siinä kävi, mutta vedettiin nämä kuitenkin aika pienellä porukalla ja super rennosti.

Paikalle saapui mummini, iskän sisaruksia, kalakavereita vaimoineen ja hänen muita harrastuskavereita. Sateisen alkukesän keskelle saatiin onneksi loistava sää, niin kaikki pääsivät viettämään aikaa terassilla.  Koirat tulivat myös mukaan rientoihin, ja juhlien fiilis oli ihanan kevyt, vaikkakin pieniä vastoinkäymisiä oli koko päivän. Muunmuassa kahvinkeitin päätti mennä rikki ja Ainon kaa hukuttiin kahvipuruihin, rikkinäisiin suodatinpapereihin ja kahvit lilluivat pitkin keittiön tiskejä 😀 Mutta näistä selvittiin!

Muiden vieraiden lähdettyä jäätiin vielä istumaan iltaa parvekkeelle pienellä porukalla, ja piti mennä Ainon kanssa vielä Helsingin yöhön, mutta mä jotenkin päädyin mökille yöksi. Sieltä tulin sitten sunnuntaina kotiin taas. Aino oli kyllä korvaamaton apu tarjoilujen, siivoilun ja varsinkin näiden valokuvien kanssa, ihanat muistot jää 🙂

Meidän mekoista on kysytty paljon, niin mun on keväämmällä ostettu Zarasta, mutta siellä on tällä hetkellä todella samanlainen yksilö myynnissä.  Ainon on Asoksen viime talven aleista, niin se on varmaan loppu jo.

Safkat meille tarjosi Wolt ja Naughty BRGR. Vappuna kun oltiin kavereiden kaa ulkona tuli kavereiden kaa puheeksi iskän synttärit ja hyvät suhteet mulla, kun frendit Aku Woltilta ja Naughty Burgerin Akseli lupasi järkkää nämä meille. Meni kyllä niin loistavasti, kun haluttiin nimenomaan tälläistä rentoa safkaa ja oon aiemmin blogiinkin postannut, että Naughty BRGR on mun ehdoton lemppari hampparimesta Helsingissä! Ja yhtä loistavalta maistui kuin aina.

Eri burgereita, salaattia, raneja ja dippejä, ja kaikille maistui loistavasti. Iskä rakastaa grillailla ja hampurilaiset on sen bravuuri, mutta oli kiva kun ruuat tuli valmiina kotiin ja kenenkään ei tarttenut tarjoilusta stressata, saatiin rauhassa nauttia juhlista skumppalasit kädessä.

Oltiin myös haettu iskälle 60V ilmapallot, ja pienet photoshootit vedettiin pihalla hänen äidin ja sisarusten kanssa. Ja tietenkin perusbloggaajat minä ja Aino hyödynnettiin tilaisuus ja jäätiin räpsimään myös toisistamme kuvia, taisi noita sukulaisia naurattaa meidän meininki.  Vaikka ovatkin tainneet jo tottua tähän, kun seurailevat meidän meininkejä somessa.

Aino kuuluu niihin ihmisiin, jotka ei tykkään omista nauru kuvistaan, ja en vaan ymmärrä miksi, koska itse rakastan Ainon nauruhymyä! Niin aito ja aina postailen näitä kuvia vaikka se ei itse tykkäisikään <3

Ja tottakai kunnon kakku piti myös olla, ja tää oli kyllä todella hyvää, vaikka normaalisti en tykkää perinteisistä täytekakuista. Melkeinpä ainut iskän oma toive synttäreiden suhteen oli, että kakku olisi suklaakakku marjoilla, niin sellainenhan sitten piti hankkia. Muuten olin saanut itse aika vapaat kädet järkkäilyjen suhteen.

Iskän kaveri oli myös kirjoittanut pari biisiä hänestä, ja ne oli niin ihania! Esittivät ne sitten porukalla juhlissa.

Oon paljon läheisempi mun isän puolen sukulaisten kanssa, ja mummoni, eli Mimmin kanssa ollaan kaveruksia, oli ihana saada viettää juhlat heidän kanssaan, vaikka kaikki asuu eri paikkakunnilla, ja setäni Itävallassa asti. Ja iskällä oli onneksi kivaa ja juhlat onnistuivat loistavasti, ja en kestä miten loistavia kuvia Aino sai ikuistettua kaikista. Kuvattiin myös pientä videoo juhlista niin julkaisen senkin tässä pian.

Edit: Mutsi kattoi nämä kuvat, ja sanoi, että oli pelottavaa kun mun ja iskän yhteiskuvissa näytän aivan äidiltäni nuorena, niin näyttää kuin olisi heistä yhteiskuvia, mutta vain toinen olisi vanhentunut 🙂 Oon ihan kopio äidistäni kylläkin.

Ruuat Naughty BRGR  & juomat Jacob’s Creek saatu blogiyhteistyönä.

17 Responses to “ISKÄ 60V”

 1. Anonyymi says:

  Hei! Mun isällä on tänään synttärit 🙂 Aika lähekkäin sun isän kanssa 🙂

 2. Saara says:

  Ihana postaus, näytätte kaikki niin onnellisilta!

 3. Jade says:

  Voi miten ihania kuvia sinusta ja isästäsi, aivan upeita! Kuvista todella välittyy mukava rento tunnelma ja ikimuistoinen juhlapäivä. Ja mikä kakku wau, mistähän se on?
  Ja aina NIIN ihanat hauvat 💕

  • Sini says:

   eikö, harvemmin enää tulee saatua kunnon yhteiskuvia, nää jää kyllä muistoihin :’)

   Kakun kanssa itseasiassa olin jo laittanut tilaukseen (hahah saa tää firma ilmaista mainostusta) http://www.superkonditoria.fi/ sivuilta, siellä on laaja valikoima kakkuja, mutta isän tuttu, joka ei ole mitenkään alalla, sanoi tekevänsä samanlaisen kun tilattu puolet halvemmalla 😀 eli siis juuri tuota kakkua ei pysty mistään tilaa, kantsii tsekkaa noi sivut, mutta koska en ole aiemmin kyseistä palvelua käyttänyt niin en mene takuuseen sitten millaisia ja minkä makuisia kakkuja sieltä saa 🙂

 4. Heini says:

  Aivan ihania kuvia!♡ Varmasti oli hauskaa! 😀 p.s.Meijän isit on kaimoja😉 + saman ikäsiä :’D

 5. Annakaisa says:

  Muakin kiinnostaa et mistä noin näyttävä kakku? 😍 Saatan kopioida koristelun seuraavaan kakkuuni 😅

 6. Eev says:

  ihanat juhlat! oot todella kauniina ja aivan upea toi mekko! mistähän se mahtaa olla?

 7. Katja says:

  Aivan ihania ja niin aitoja kuvia kaikista! Varsinkin toi missä olet mummusi (?) kanssa jotenkin kosketti, harva bloggaaja kertoo blogissa/näyttää kuvia näin avoimesti suvustaan. Vaikuttaa hauskoilta juhlilta, myöhästyneet onnittelut sun isälle 🙂

  • Sini says:

   oi kiitos paljon! joo mun mummin kaa ollaa kyllä kunnon tyttöbestikset :’) <3 enpä olekkaan ajatellut aiemmin mutta niinpä taitaakin olla, että monessa blogissa ei sukua näykkään!

 8. Lotte says:

  Sun ja sun isän yhteiskuvat on niin ihania! ❤

Kommentoi