WE ARE DIAMONDS OF NATURE

05.06.2017

“We are diamonds of nature
We are more than strangers
Fighting with eyes closed
We are lighting up the night
Ain’t no star that shines so bright
And we’re all aligned
Love is a temple”

Alok feat. IRO – Love Is A Temple

Oon jotenkin niin koukussa kaikkeen Alokin musatuotantoon tällä hetkellä, lupaan, että kaikista sen biiseistä tulee jatkossa vaan tämä kesä mieleen.

Ei mitään hajua, miten sateessa lässähtänyt tukkani onnistui näyttämään näinkin hyvältä kuvissa 😀 Aamulla tehdyt kiharat olivat kirjaimellisesti kadonneet tässä vaiheessa päivää. Liikaa sadetta nyt Helsingissä, itellä ollut matkakuume aika korkealla, ja nyt lyödäänkin eri frendien kaa päiviä lukkoon, ja tehdään kaikenlaisia reissusuunnitelmia kesälle. Kunnon lomailujen lisäksi yritän katsoa myös muutamaa pienempää parin päivän reissua, esimerkiksi Tukholmaan tai Tallinnaan voisi mennä pitkästä aikaa 🙂

Viikonloppu meni super rauhallisesti, kavereiden kaa pientä pyörimistä kaupungilla, kynsihuoltoa, ja eilen Jenna sai päähänsä, että mennään Lintsille pelaamaan pelejä. Niinpä sit tehtiin, ja päätettiin tulla isommalla porukalla takas, ostettaisiin ihan rannekkeet ja vietettäisiin koko päivä laitteissa. Ja kolmas viikonloppu putkeen Aleksis Kiven kadun kirpparilla kiertelemässä, oon ihan koukussa kaikkiin kivoihin löytöihin. Tämän asun huivi löytyi sieltä pari viikkoa sitten yhdellä eurolla. Oon ostanut sieltä jo kolme huivia tänä kesänä, mulla on selkeästi tullut joku huivi-fiksaatio. Ja raitaan myös, huomaan, että aina kun bongaan vaakaraitoja vaatteissa, niin heti olen hypistelemässä. Mulla on jo uusi raitamekko Nansolta kesäksi, tulisi vaan ne kesäsäät niin pääsisi laittaa päälle!

Tullut jotenkin pyörittyä enemmän kirppiksillä viime aikoina, alkaa jo himottaa takaisin kauppojen hyllyille, mutta varmaan parempi tässä vaiheessa odottaa kesän alennusmyyntejä. Ainon kaa ollaan kylläkin jo sovittu, että pidetään jossain vaiheessa kunnon tyttöjenpäivä ja lounastellaan ja shoppaillaan koko päivä!

Armeijapaita: Jennyn, kirpparilta?

perustoppi: H&M

huivi: kirppis

farkut: Esprit *saatu*

kello: Daniel Wellington *saatu*

sormukset: Saint Laurent, Asos, H&M

Korvikset: H&M

rannekoru: Asos

aurinkolasit: Rayban

laukku: kirppis

Näytän tässä vikassa kuvassa ihan hamsterilta 😀

Kuvat: kesäkuu 2017, Helsinki, ottanut Aino Rossi.

2 Responses to “WE ARE DIAMONDS OF NATURE”

  1. Jasmin Rinkinen says:

    Mitä olisi kesä ilman Ruisrokkia? Eimitään!
    Ja jäin ilman lippua😓

  2. Eerika says:

    Ruissi on ehdoton ykkönen ja 3pv lippu ois ihan unelma tähän hetkeen <3!

Kommentoi