AIKUISTEN KAVERIKIRJA

27.05.2017

Vaikka tänään onkin kylmempi sää ja huomattavasti pilvisempää kuin muutoin ollut, niin heräsin tähän päivään erittäin aurinkoisin mielin. Meikkiä naamaan ja iskettiin Jennan kanssa Jamaica Juice Bariin smoothieille, jonka jälkeen vielä pyörähdettiin tien toisella puolella Aleksis Kiven Kadun kirppiksellä. Kyseinen ulkokirppis on mun mielestä ehdottomasti Suomen paras, löydän sieltä aina vaikka ja mitä ja erittäin edullisesti. Tänään meillä lähti mukaan seitsemän vaatekappaletta, ja rahaa kului yhteensä 6€. Harmi kuin tää on vain kesäisin, mutta suosittelen pyörähtää Kalliossa jos haluatte kunnon kirppikselle. Myymään pääsee myös kaikki ilmaiseksi, viltti ja kamat vaan mukaan ja leiriytyä saa sinne missä on tilaa.

Näitä aikuisten kaverikirjoja on näkynyt viime aikoina useammassa blogissa, ja ajattelin itsekin raapustaa nyt parit vastaukset, eli:

Nimeni on: Sini Tuulia Savolainen

Jotkut kutsuvat minua: kaverit kutsuvat välillä Sinikka ja Sinppa, iskä kutsuu Eetuksi tai Eduksi, joka on ihan lapsesta asti ollut mun kutsumanimi ja vieläkin esimerkiksi Whatsapp-nimeni. Seuraajat kutsuvat todella usein Raasteeksi 😀 Jennan edit: Catfish… pakkohan tää oli lisätä koska kaikki, varsinkin meidän porukan pojat, aina sanoo, että olen Catfish, koska blogissa ja instassa niin nättinä mutta luonnossa aina ilman meikkiä ja varsinkin kun herään darrapeikkona 😀

Olen syntynyt vuonna: 1989 eli olen siis 28-vuotias.

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Siis tästä olin niin varma, että musta tulee Sea Worldiin orca-valas kouluttaja 😀 Free Willy oli mun lempileffa ja olin jo tehnyt kaiken taustatutkimuksen, kuinka edistän uraani ja mitä siihen vaaditaan. Kaatui varmaan eniten siihen, että oon ihan floppi uimaan. Nykyään en kyllä tue kyseistä lafkaa ja toimintaa ollenkaan.

Mutta isona minusta tulikin: Ravintolatyöntekijä ja kosmetologi, ja nykyään sitten vissiin jonkun sortin somepersoona.

Täydellinen puoliso: Numero yksi kriteeri on ehdottomasti hyvä huumorintaju, ja mustasukkaisuutta en siedä ollenkaan. Mulla ei oikeastaan mitään väliä, kuhan oikeasti sielut kohtaa ja perhosia tulee vatsaan. Sen kun on aiemmin tuntenut niin vahvasti, niin en koskaan aio tyytyä vähempään.

Itsehän olen täydellinen, mutta exäni mielestä saatan olla: Kylmä ja tunteeton.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Meikkaisin useammin? 😀 En tiedä, koen tällä hetkellä, että kotona työskentelevänä omilla aikatauluilla mut on siunattu jo ylimääräisillä tunneilla. Ehkä voisi opetella jonkun uuden kielen tai harrastuksen.

Harrastan nyt: Kuntosali (voisi taas harrastaa vähän useamminkin) ja valokuvaus.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: No kuuntelen Spotifyta 24/7, se on mun ehdottomasti rakkain applikaatio puhelimessa, ja päivittäin menee Lana del Rey,The Chainsmokers ja The Xx.

Lempi ravintola ja annos: Lie Mi ja Korean Salad Wraps katkaravuilla.

Lempi juoma: vesi ja kahvi.

Paras tapa tuhlata 50 euroa: ruoka ja viini hyvässä seurassa, kotona tai ravintolassa.

Noloin teeveeohjelma josta pidän: Noku en oikeastaan ole vuosiin katsonut telkkaria, mutta Jennan myötä olen kevään mittaan koukuttunut täysin kaikkiin suomalaisiin reality-sarjoihin. The Bachelor, Temptation Island, jne. Onneksi ne alkaa loppua ja en varmana ala enää ikinä katsomaan mitään, sairasta touhua kun telkku kontrolloi elämää.

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): Kaikki eri kasviswrapit, ja kastikkeet teen aina itse.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: No en tiedä, ainoat kerrat kun itken ilman fiksua syytä, on välillä kun katson kun koirani Onni ja Topi nukkuvat ja on vaan niin samperin söpöjä.  Tulee semmoinen pieni onnen ja rakkauden kyynel. Kun ne on hereillä itken kyllä ihan eri syistä…terroristit.

Lapsuuteni lempilelu: Semmoinen super kulunut keltainen nalle, jonka nimi oli Poopsie. Siskoni kiusasi mua loputtomiin sen nimestä. Ja halusin sen aina lomaillessa kaikkiin perhekuviin  mukaan.

Lempilelu nykyään: Kamerani.

Salainen paheeni: Niksauttelen ja naksauttelen niveliä ja rystysiä kokoajan. Aina nilkkoja, kyynerpäitä ja niskoja ojentelemassa että ne ruksuu kunnolla. Kaikki kaverini tietävät tämän minusta koska teen sitä jatkuvasti 😀

Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: Elämää pitää elää juuri niin kuin itse haluaa. Muiden miellyttäminen on ihan turhaa, aina löytyy joku jolla on sanomista tekemisistä ja haluaa vihata, loppuen lopuksi kannattaa miettiä elääkö itseään vai muita varten.

*****

Ja hei, NA-KD.com alekoodini on taas voimassa, eli kaikista normaalihintaisista tuotteista saa taas -20% käyttämällä koodia SINIS20 🙂 Muuten, olin itekki ihan täpinöissä kun tosi moni asia, mitä oon himoinnut oli loppuunmyyty keväällä, on taas valikoimassa. Esimerkiksi tämä paita, mun uusi lemppari ja harmitti sikana aiemmin kun ei ollut kokoja.

Paita: Na-kd.com *saatu*

Korvikset: Na-kd.com *saatu*

Housut: Zara

Kengät: Converse

Sormus: Saint Laurent

Kuvat: Helsinki, toukokuu 2017, ottanut Jenna.

2 Responses to “AIKUISTEN KAVERIKIRJA”

  1. […] tänä aamuna Siniltä eli Ananasraasteelta  idean tehdä tällaisen. Ei muuta kun kysymysten […]

Kommentoi