TERKKUJA LANDELTA

25.05.2017

Mähän olin sanonut, että haluaisin Varkaudesta suoraan pöndelle, no kaverit pisti mut venaamaan viikon verran, mutta tänne päästiin ja oon ihan täpinöissä. En oikeasti tajua, miten musta on nyt yhtäkkiä viimeisen vuoden aikana tullut niin landeilija, mutta mä vaan viihdyn pikkukaupungeissa ja mökillä niin hyvin 😀 Ollaan grillailtu ja perus chillailua, kortti- ja lautapelejä. Ja saan puuhastella, koska tiedättehän mun kokkaus- ja siivousvimmat.

Mökki sijatsee saaristossa ja näin keskellä viikkoa meidän porukasta pääsi paikalle vain neljä, mun lisäksi Janni, Jonttu ja Jomppe, eli samaa jengii kun Tahkolla, mutta viikonloppuna varmaan sitten lisää vahvistusta. Ja koirathan on mukana, ja ne vasta rakastaakin mökkeilyä. Ne saa oikeastaan olla vaan vapaana ja ei ne mihinkään karkaa.

Jompen mökki ei onneksi ole kaukana, että tänne on helppo tulla vaikka päiväksi vaan, niin eiköhän täällä tule nyt kesällä rampattua useamman kerran. Tällä kertaa mulla on järkkäri mukana niin teen isompaa postausta reissusta vielä, eli tälläiset pikaterkut vain 🙂

Edit: Ensimmäinen kuva vain kuvituskuva, todellisuudessa ollaan Jannin kaa menty ilman meikkiä koko reissu 😀 Ei ihan kuvasta mun mökkilookia toi, mutta niinhän sen pitääkin mennä.

Kommentoi