SWIMMING POOL

24.05.2017

Tein hetki sitten Rome Tips -postauksen, jossa oli kaikenlaisia vinkkejä kaupunkiin. Mutta halusin tulla vielä tämän teille kertomaan, ja jouduin kaivelemaan vanhan blogini uumenista nämä neljä vuotta vanhat kuvat. Silloin siis oli mun edellinen reissu kyseiseen kaupunkiin entisen poikaystäväni kanssa, ja silloin lomamme ajoittui elokuuhun. Rooman kaupunki oli kuin kuuma kattila, ja helteet paiskoivat koko loman ajan. Koska meillä oli tona kesänä vain tämä yksi reissu, haluttiin edes hetkeksi päästä chillailemaan johonkin biksut päällä.

Hetken googlettelin, jonka jälkeen löysin Rome Revealed-blogista parhaat uima-altaat kaupungista. Päädyttiin Radisson Sas Hotellin kattoaltaalle, jonka hinta oli ainakin tuolloin 45€, mutta oli se sen arvoista, että päivä lilluttiin poolissa ja tilailtiin allasbaarista safkaa ja juotavaa. Vähän jopa sai brunaakin pintaan reissun aikana. Ehdottomasti suosittelen tätä paikkaa, jos vaan haluaa vähän kaupunkiloman keskellä myös ottaa aurinkoa. Näistä kuvista ei ehkä uskoisi, että olisimme olleet vain kaupunkilomalla.

Hassua myös huomata, kuinka erilainen valokuvaus-, ja varsinkin muokkaustyyli mulla on ollut ennen, aika kovat kontrastit ollut käytössä. Tänä päivänä ei koskaan tule myöskään ottaa jostain kengistä ja lehdistä kuvia altaan reunalla. En siis tosiaan näitä kuvia käsitellyt ollenkaan enää 😀 On myös niitä harvoja kertoja, kun eksäni musta otti kuvia.

Kuvat: Rooma, Italia, kesä 2013.

Kommentoi