SEA & SAILBOATS

22.05.2017

Vaikka oonkin viime aikoina viihtynyt landella, niin en osaisi kuvitellakaan asuvani missään muualla Suomessa, kuin Helsingissä. Kallio on vienyt mun sydämen, mutta parasta täällä urbaanissa ympäristössä on ehdottomasti meri! Paljon ulkoilevana ihmisenä eksyn aina lenkeilläni Suvilahteen tai Eiranrantaan. Talvikin pyörittiin koirien kanssa Uunisaaressa. Rakastan miten pääkaupungissamme yhdistyy uusi ja vanha, aivan kuten Henry Londonin kelloissa, jonka kanssa pääsin tekemään tämän postauksen kaupallisessa yhteistyössä.

Henry London on vasta puolitoistavuotias brändi, mutta se on jo saavuttanut suuren suosion maailmalla ja nyt brändi on lanseerattu myös Suomen markkinoille. Ihan kuten minä itsekin tyylissäni, Henry London yhdistää kelloissaan vintage-henkeä ja modernimpaa tyyliä. Itse tykkään koruissa, kelloissa ja esimerkiksi myös sisustuksessa kulutetusta ja vanhasta, ja tämän postauksen kellon rannekkeessa ja brändin nahkarannekkeissa on vanhanaikaista klassisuutta.

Tykkään myös paljon maanläheisistä sävyistä, ja brändin kelloissa on ihanat värimaailmat. Mustat näytöt ovat olleet viimeaikoina suosittuja, mutta Henry Londonin kelloissa ihastuin metsänvihreisiin ja harmaisiin kellotauluihin.

Tykkään miten tämänkin kellon voisi helposti laittaa päälle pukumies, voisin itse lisätä sen juhlavampaankin asuun, mutta se menee loistavasti myös näinkin kasuaalin ja rennon arkiasun kanssa.

Henry London-kellojen inspiraationa on toiminut Lontoon vintage-torilta löytynyt rannekello, joka oli tehty 1960-luvulla ja sen taakse oli kaiverrettu “Henry, elokuu 1965.” Suunnittelijat halusivat tämän pohjalta toteuttaa uuden brändin, josta huokuisi samaa kädentyön jälkeä ja perinteistä henkeä kuin kyseinen kirpparilöytö. Lontoolaisena brändinä kelloista välittyy tyylikkyys ja urbaanisuus, ja vaikka niissä on vahvat vintage-vibat, niin ne on tuotettu uusinta teknologiaa hyödyntäen. Kellojen nimistä myös huomaa Lontoon juuret, sillä ne on ristitty kaupungin metroasemien mukaan, kuten Knightsbridge ja Westminster. Tämän postauksen kellon malli on Edgware.

Tämä kello sopisi hyvin Helsingin modernimpaan keskustaan, Kallion boheemiin sykkeeseen, mutta myös täysin Ullanlinnan vanhaan ja perinteiseen ympäristöön. Mulle tosiaan meri ja vesi on niin tärkeitä tässä kaupungissa, ja tämä on ehkä mun lempi kaupunginosa ulkoilla koirien kanssa. Huvilakadun värikkäät talot, meriravintolat ja -kahvilat, tähtitorninmäen näkymät ja vedessä kelluvat purjeveneet ja poijut.

Kelloihin voi tutustua enemmän BrandMilk -sivuilta, ja kannattaa tsekkaa mun instagram @ananasraastee, sillä sieltä löytyy kilpailu, josta voitte voittaa itsellenne Henry London -kellon 🙂 Aikaa osallistua kilpailuun on 28.5. asti.

Huppari: kirpparilöytö

Takki: Zara Men

Hame: BikBok (uusi)

Kengät: Esprit *saatu*

Sormus & Korvikset: H&M

Kello: Henry London

Kuvat: Helsinki, toukokuu 2017. Ottanut mun mama 😀 <3

Kommentoi