FUEGO

22.05.2017

Kuten taisin blogissa aiemmin viikolla sanoa, Varkauden reissun jälkeen viinihammasta kolotti ja tänä viikonloppuna se vaiva hoidettiin pois. Ensimmäiset kunnon kesäpäivät Helsingissä, ja vietettiin perjantai Groteskin sisäpihan terassilla ja lauantaina Koe Kasvis-tapahtumassa ja illalla Reino Nordinin keikalla Löylyssä. Ja koko viikonloppu popitettu Alok – Fuego, joka parin päivän aikana muodostui meidän porukan kesäbiisiksi. Kummasti mulla ei tänään edes ole ollut krapulaa, mutta aika lagi meiningillä ollaan koko päivä vietetty. Tilattu nepalilaista ja chillailtu sohvalla 🙂

Lämpimien kelien myötä pystyy vihdoinkin puketua taas kevyisiin kivoihin kesävaatteisiin, ja tämä Bik Bokin uusi mekko pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Essi muisti, että mun entisellä kotikadulla oli vuosi sitten tämä puu kukinnassa ja napattiin kamera mukaan. Tarkoitus oli ottaa vaan nopea insta kuva asusta, mutta päädyttiinkin ottamaan molemmista kuvia hieman pidempään. Olihan toi upea, ja noi kukat tuoksu älyttömän hyville.

Mekko: BikBok (uusi)

Takki: Esprit *saatu*

Arskat: Rayban

Ankkurikorut: Paul Hewitt *saatu*

Sormus: Saint Laurent

Kuvat: Kallio, Helsinki, toukokuu 2017. Ottanut Essi.

Kommentoi