SOMEBODY I CAN MISS

17.05.2017

“Where’d you wanna go?
How much you wanna risk?
I’m not looking for somebody
With some superhuman gifts”

The Chainsmokers – Something Just Like This

Helsingissä ollaan taas! Ainakin hetken aikaa. Mulla on jotenkin kyllä hassun huono asenne nyt tähän kaupunkiin, ärsyttää olla täällä 😀 Ei edes mistään erityisestä syystä, mutta kun kotona istuu suurimman osan ajasta on jotenkin kiva olla jossain landella. Oon aina ollut vähän kiukku lähtemään kaupungista, ehkä kun jenkkikasvatuksen jälkeen tottunut miljoonakaupunkiin, mutta nyt vanhemmalla iällä huomaan, että nautin pikkukaupungeista ja landeilusta. Kaveritkin ihmetteli, miten viihdyin niin kauan mummolassa, että enkö tylsistynyt jo, niin ei edes tehnyt tiukkaa! Pieni angsti iskenyt kun palasin tänne, jengi joutuu kestämään mun valituksia…

No, nyt ollaan taas kotihoodeilla, ja ootan innolla viikonloppua, kun meidän jengi kerääntyy ja lähtee yhdessä viettämään alkavaa kesää. Lauantaina Koe Kasvis-tapahtumaan ja siitä sitten illalla vähän hunningolle. Frendejä on jo ikävä, ja nyt kun pari viikonloppua mennyt rauhallisesti niin pakko myöntää, että viinihammasta alkanut vähän kolottaa.

Nyt sohvaperunat Jenna & Sini aloittaa illan Temptation Iceland-jaksot. Naurattaa, miten kaksi ja puoli vuotta olin katsomatta telkkaria ja en ymmärtänyt edes kuinka koukkuun sarjoihin voi jäädä. Nyt sit hurahtanut kaikkiin realityihin, mm. TISsiin, Bachelor Suomeen, Paratiisihotelliin. Melkein hävettää, mutta ei sit kummiskaan 😀

Kaulakoru & rannekoru: Paul Hewitt *saatu*

Takki: Zara Men

Farkut: Esprit *saatu*

Kello: Furla *saatu* http://www.muotikellot.fi/

Kommentoi