A LITTLE THING WE GOT

06.05.2017

Pari kuvaa eilisestä asusta, kun pyörittiin Jennyn kanssa keskustassa. Tässä nyt näkyy kunnolla toi mun uusi tukka auki, oon niin happy kun päästiin tollaiseen sävyyn, joka näyttää omalta, mutta freesimmältä kun perus maantienharmaa. Leikattiin myös kaikki kuolleet latvat poikkee, niin tää lyheni taas, mutta tuntuu kyllä paljon paksummalta nyt, ja ekaa kertaa pariin vuoteen voin sanoa, että ei ole kuivaa vaalennettua korpputukkaa enää ollenkaan, ja hiukseni ovat hyväkuntoiset 🙂 Kiitokset vielä Suville QHairista <3

Kuvissa myös mun uudet lempparitennarit Espritiltä, tulee jotenkin lapsuus Jenkeissä mieleen kun noi muistuttaa Keds-tossuja. Mulla on nyt paritkin tennarit kesäksi haaveissa, uudet Vansit ja Conssit ainaski. Tää kuuluu myös sellaisiin asuihin, joissa tunnen itseni niin itsekseni. Enempää kotoisampi olo ei vaatteissa voi olla. Ihanaa myös kun kesä ja lämpö saapuu, kun tälläisessä asussa ei tullut vielä yölläkään kylmä.

Mulla on myös viime päivät herännyt tatska kuume, kun ei olla viiteen kuukauteen mitään hakattu. Päivi on vielä äitiyslomalla, mutta ehkä me pian jotain taas tehdään, niin mun ei tartte niin hillittömästi selailla Pinterestiä.

Tänään on ollut jotenkin todella aikaansaamaton päivä, oon ollut tosi pirteä mutta silti tunnit menneet vaan ohi ja tuntuu että en ole saanut mitään aikaiseksi kuin datailla puhelimella. Nyt jotenkin vähän vaille 23 selkeesti alkaa iskee siivousvimma, ei varmaan olisi pitänyt nukkua päikkäreitä. Sellainen lauantai-ilta täällä meillä Onnin ja Topin kanssa, hauskaa viikonloppua jengille!

Takki: Esprit *saatu blogin kautta*

T-paita: Bikbok

Farkut: Esprit *saatu blogin kautta*

Kengät: Esprit *saatu blogin kautta*

Laukku: Esprit *saatu blogin kautta*

Korvikset: BikBok

Arskat: RayBan

Kuvat: Helsinki, toukokuu 2017. Ottanut Jenny.

Kommentoi