WHAT’S UP

03.05.2017

Noniin, nyt olisi sitten vaputkin juhlittu. Pakko kyllä sanoa, että eilen taas hymyilytti ja paljon. Mulla on maailman mageimmat kaverit, näiden kaa on aina yhtä legendaarista. Meillä oli taas super hauskaa, ja vaikka ollaan taas huolella törppöilty menemään, niin ei voi kun nauraa.

Vappupäivän rientojen jälkeen osattiin kuitenkin onneksi jo hinnaa, ja oltiin kotona ajoissa nukkumassa. Arki alkoi mulla hienosti, heräsin jo kahdeksalta ja siivoilin koko eilisen, mutta sit yks kaks meni yksi juttu pieleen, ja lumipalloefekti otti hallun ja kaikki eilen meni läskiksi. Ei onneksi mitään sen vakavempaa, mutta joku karma nyt taas iski 😀 Mutta elin eilisen oikeestaan ilman nettiäkin puoli päivää, siinä sitten peukaloita pyöriteltiin että mitäs sitä sitten tekisi kun ei töitäkään voi. Mulla on viime aikoina ollut kyllä niin järjettömän huono tuuri kaiken teknologian ja siihen liittyvän kanssa. Edelleenkin videoiden muokkaus junnaa, no koitan vielä tämän viikon aikana päästä niiden pariin taas.

Viime viikolla myös vahvistettiin mun microbladingit Sigridin luona FinBrows:lla. Mulla oli ne oikeastaan pysyneet todella hyvin, mutta halusin niistä hitusen tummemmat ja lämpimämmät kun aluksi laitettiin. Siksi toi vahvistus onkin just hyvä, saa parisen viikkoa totutella uusiin kulmiin ja miettiä haluaako tehdä jotain muutoksia. Mutta oon kyllä super tyytyväinen, nää ainakin mulla päihittää ripsipidennykset, kynnet ja hiuspidennykset mennen tullen 😀

Ihanaa kun kesä tulee, jotenkin huomaan koiristanikin heti, että ovat paljon reippaampia. Varsinkin Onni, josta on vanhemmiten muutenkin tullut aika kärttyinen, on niin iloisella ja rakastavaisella päällä ja haluaa halia ja huomioo kokoajan. Topi nyt on aina huomiohuora, mutta molemmat on ihanan energisia, ja se oikeastaan näkyy myös ihmisissä. Valo ja aurinko on kyllä aina pimeän ja harmaan talven jälkeen niin terapeuttista. On ihana herätä aikasin aamulla luonnovaloon ja hetken vaan möllöttää pennut kainalossa.

Tänään onkin Espritin tapahtuma Aleksanterinkadulla, ja päästään näkemään teitä! Nyt on tullut rampattua vaikka missä pr-tapahtumissa ja lounailla, mutta tätä tapahtumaa oon ehdottomasti odottanut eniten, parasta päästä jubailee seuraajien kanssa! <3 Tälläinen nopsakka lately postaus tähän väliin, pakko painaa vähän hommia ennen iltaa, kun onneksi on netti tänään 😀

Kommentoi