GIALLO

28.04.2017

Oon jotenkin skipannut Rooma kuvat totaalisesti, mutta jospa saisi niistäkin vikat nyt tänne blogin puolelle kun ollaan melkeen toukokuun puolella 😀 Vaikka blogissa kuvat ovat yleensä kovin “hillittyjä”, niin todellisuus kuvaustilanteissa on kovin erilainen. Noin 50% minusta otetuista kuvista ovat yleensä niin käyttökelvotonta kamaa, kun en malta olla vakavissani ja ilmeilen ja pompin ja nauran, varsinkin silloin kun Aino on kuvaajana. Aino on aika pro näissä hommissa, ja hänen kuvistaan lähestulkoon kaikki ovat aina onnistuneita, mutta mä vaan säädän suuntaan tai toiseen, ja nämä kuvat ovat erittäin hyvä esimerkki siitä, että kunnon kuvia, mille olisi käyttöä, ei ole kovinkaan monta. Joten päätin, että tällä kertaa asukuvien lisäksi laitan näitä hupsuttelu kuvia joukkoon, näin vapun alla voi olla vähän vähemmän vakavaa.

Poikkeuksellisesti en myöskään oikeestaan jaksanut muokata näitä paljon ollenkaan, vähän valoja ja yksi filtteri päälle. Nauratti myös, kun vasta muokatessa huomasin tuossa yhdessä kuvassa tuon YouTube graffitin.

Se olisi vappu viikonloppu, mulla oli ollut vähän mielessä ottaa koirien kanssa Onnibussi Varkauteen mummolaan, ja oon vielä vähän kahden vaiheilla tehdäänkö se vai ei. Jotenkin vaan tuntuu, että pääsiäisen ja blogigaalojen jälkeen ei jaksaisi nyt kummempia meininkejä, mutta en mä täällä Helsingissä jaksaisi myöskään yksin kotona istua, jos kaverit ovat nauttimassa auringosta ja skumpasta. Hmm katsotaan 🙂 Ihanaa alkanutta pitkää viikonloppua jengille!

Mekko: Zara

Bootsit: NA-KD.com *saatu*

Kuvat: Rooma, Italia, maaliskuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

5 Responses to “GIALLO”

 1. hanna says:

  Haha, ihan sama homma meinaa olla että osa musta olevista kuvista on ihan käyttökelvotonta ja niistä teenkin sitten välillä bloopers -postauksia 😀 Tuo mekko on todella ihana, sopii aika hyvin Roomaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 2. pumpuli says:

  Siis mikä näistä kuvista on “hupsuttelukuva”?

  • Sini says:

   Varmasti tiedät itsekin 🙂

   • Pumpuli says:

    No siis rehellisesti en tiedä? 😀 kerrankin jotain muuta ku pönötyskuvia tai niitä missä metsästetään jotai maanraosta (ihan yleisesti, en tarkoita pelkästään sua), mutta en kyllä mitään hassuttelukuvia nämä?! Sekö missä kieli vähä ulkona vai se missä oot kääntyneen?

Kommentoi