NIGHTS WITH YOU

25.04.2017

Asukuvia lauantain blogigaalasta! Mun oli tarkoitus ettiä joku uusi kiva mekko, mutta hyvin se taas meni kun jätti viime tippaan. Olin kuitenkin ihan gaala-iltaan asti ajatellut laittavani Zaran pitkähihaisen pitsimekon, ja suunniteltiin mun koko look sen mukaan 😀 Mä oon oikeasti huomannut itsestäni viime aikoina, että sanon tosi paljon “mä en koskaan” kun kyse on pukeutumisestani. En koskaan pukeutuisi vaaleanpunaiseen jne. No mähän en koskaan käyttäisi timanttisia koruja.

Tässä nyt kuitenkin oli tarkoitus, että laittaisin timanttisia koruja tukkaan ja kaulaan, yhdistäisin siihen pitsimekkoon ja nahkatakkiin, niin timanttiset yksityiskohdat olisivat vähän rock-henkisiä. Kunnes sitten viime tipassa päätinkin vaihtaa mekon tähän Balmain for H&M mekkoon mikä mulla lojui varaston perällä. Ja siihen vielä super korkeet remmi-sandaalit. Voin sanoa, että kun tuijotin itseäni peilistäni, niin oli vaikeuksia tunnistaa itsensä. Neiti joka kulkee baarista baariin rokkipaidassa ja converseissa. Vähän jopa hävettää myöntää, että oikeasti katsoin itseäni peilistä ja kysyin Jennyltä että “oonks mä nätti” 😀

Eli sen sijaan, että olisin rokki viboilla liikenteessä, lopputulos oli super naisellinen. Ja kyllä se yhden illan meni, mutta sunnuntaina tuntui, että ei kyllä hetkeen tee mieli mekkoon ja korkoihin pukeutua.

Mulla oli kylläkin taas voittamaton tiimi luomassa musta yhden illan prinsessaa, Studio Diamond Nails:ssa jätettiin juhlien takia kynnet vähän pidemmiksi ja ekaa kertaa puolen vuoden jälkeen otin matta-lakkojen sijaan taas kiiltävät geelilakat akryylikynsiin. Ja mustalla mentiin. Kampaukseni väsäsi ihana Suvi Kampin Korttelin QHair:lla. Tuo timanttikoriste oli oikeastaan hiuspanta, mut vähän saksien kanssa duunattiin se uusiksi ja pinnillä paikoilleen. Liian tiukka nuttura ei olisi ollut yhtään mua, mutta tähän boho-tyyliseen rentoon nutturaan tykästyin niin paljon! <3

Olin aiemmin viikolla käynyt jo värjäämässä tukan, otan siitä sitten lisää kuvia blogiin kun hiukset auki 🙂 Kuitenkin tuolla QHair:lla on kampausten lisäksi Blow Dry Bar, jota esimerkiksi Jenny on käyttänyt niinä iltoina, kun ei jaksa itse väkertää tukkaa ja haluaa oikeasti kestävät kiharat.

Meillä oli super hauska ilta kamujen kanssa ja oli ihana nähä kaikkia “somettaja” kavereita pitkästä aikaa 🙂 Jennyn kaa otettiin kylläkin loppu-ilta aika iisii ja säästyttiin sunnuntai krapuloilta.

Mekko: Balmain for H&M

Koru hiuksissa: Glitter *saatu*

Korvikset: Gina Tricot (uudet ja on muuten alennuksessa tällä hetkellä!)

Sormukset: H&M

QHair Kortteli

Urho Kekkosen katu 1, Kampin Keskus, 5. kerros, 00100 Helsinki 
+358 9 31544700
info@qhair.fi

https://www.facebook.com/hairq

Studio Diamond Nails

Mikonkatu 8, 00100 Helsinki

 040 071 8848

http://www.studiodiamondnail.com/

Hiukset & kynnet saatu yhteistyössä.

Kuvat: Helsinki, Finland, huhtikuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

12 Responses to “NIGHTS WITH YOU”

 1. Nora says:

  Aivan ihana kokonaisuus😊 teitkö itse meikin?

  • Sini says:

   joo tein, enkä oikeastaan ees kauheasti panostanut 😀 aika nopsakkaa korjailin päivätapahtuman meikkiä ja lisäilin luomiväriä!

 2. Maria says:

  VAU! Tykkään paljon myös sun arkilookista, mut tää on kyllä todella upea!

 3. Nessa says:

  Kauniita kuvia! 🙂

 4. Vera says:

  Onnittelut!
  Kiva kun sijoituit niin hyvin!
  Ansaitusti!

  Olet aito ja teeskentelemätön. Siksi. Harvoin nykyisin löytyy blogimaailmasta niin hassua, hölmöä, hullua ja viihdyttävää tyyppiä kuin sinä.Liian moni on kiiltokuvamainen ja siloiteltu. Suoraan sanoen, ei enää jaksa kiinnostaa. Ei jaksa lukea.

  Jatka samaa rataa!

  Lukija

 5. Annika says:

  Moi. Olisi kiva, jos asukuvissa näkyisi koko asu. Näissä kuvissa ei yhtään näy millainen mekon alaosa on tai millaset kengät sulla oli. Nämäkin kuvat ovat todella upeita, niinkun sulla täällä blogissa aina on, mutta eivät musta mene asukuvat kategoriaan. 🙂

  • Sini says:

   Totta! Mulla oli itseasiassa otettu vähän kuvia koko asustakin, mutta valo ei ollut enää mikään mahtavin ulkona tuolla objektiivilla, ja ne ei oikeen onnistunut, niin en lisäillyt blogiin :/ mietin kyllä samaa, että lasketaanko nämä nyt ihan asukuviksi, oikeassa olet 🙂 ensi kerralla sitten!

 6. hanna says:

  Ihana kokonaisuus kyllä, etenkin hiukset on todella kauniisti laitettu! Kivasti näkyy myös tatuoinnit, pitkähihaisen kanssa ne ois jääneet aavistuksen piiloon!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Sini says:

   kiiitos! 🙂 mietin hetken että näyttääkö kädet ihan lörpöiltä hihattomassa, kun alunperin piti olla se pitkähihainen, mutta en sit jaksanutkaan välittää 😀

Kommentoi