Kiitollinen

24.04.2017

Voi jessus… siis te kyllä pistätte mut kerta toisensa jälkeen niin sanattomaksi. Vaikka Blog Awardseissa oli “Tulokas”-kategoria, niin mut tyrkättiin yleisön ehdotusten myötä “Viihdyttävin”-kategoriaan, ja voin sanoa, että kun muut ehdokkaat olivat tuben suurimpia tekijöitä, en kyllä ihan olettanut voittavani. Siinä sitten kun ensimmäisenä näin naamani ruudulla top kolmosten joukossa, pakko myöntää että suu vähän loksahti auki!

Samalla kun yleisöäänestyksessä se kenellä on eniten seuraajia vaikuttaa paljon voittajaan, niin myös toki se että kuka boostaa ja pyytää seuraajiaan äänestämään. Mutta voin sanoa, että tuolla oli mua vastassa ehdolla niin paljon isompia somettajia, jotka olivat pyytäneet äänestämään ihan yhtä paljon kun minä, eli siis lopputuloshan on vaan se, että mulla on oikeasti maailman parhaat ja uskollisimmat seuraajat ja tilaajat! <3 Ja hävisin Miisalle, jonka kanssa meillä on instagramissa seuraajaero 344000 ihmistä, ja neiti on niin viihdyttävä, että täysin ansaittu voitto hänelle. Se, että pääsin hänen ja Marieveronican kanssa kolmen parhaan joukkoon on ehdottomasti jo voitto mulle 🙂

On niin mieletöntä, että jengi ootte jaksaneet äänestää mut noin pitkälle, vaikka pikku Ananas on ollut täysin underdogina tossa kisassa! Vaikka paljon paskaa joutunut kestää tän vloggaamisen myötä, niin on se niin pientä siihen nähden miten huippuja kaikki te seuraajat olette, ja vähän päälle vuodessa ootte ottaneet mut noin suuresti vastaan!

Muutenkin jotenkin viime viikot saanut niin ihania, ajatuksella kirjoitettuja kommentteja, viestejä ja sähköposteja, että huh. Ja osa teistä tullut baareissa ja kadulla puhumaan ja sanomaan niin siistejä juttuja, että saa kyllä joka päivä olla niin super kiitollinen miten mahtavia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella onkaan!

Kiitos kaikille jotka jaksoitte äänestää ja kun pysytte menossa mukana <3 Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Kuva: Julian Schröpel / Simbayu Visual Arts

6 Responses to “Kiitollinen”

  1. Emilia says:

    Ihana Sini❤ ihanaa viikkoa myös sulle!

  2. J says:

    Mistä toi paita? 🙂

  3. Saija says:

    Oot niin ihana, että sun olisi pitänyt mun mielestä voittaa 😉 ❤ mutta toi kolmen parhaan joukkoon pääseminen on jo iso iso voitto, ottaen huomioon kuinka vähän aikaa oot somessa esillä ollut. Oot ihana ja aurinkoista kevättä ja tsemppiä elämään ❤

Kommentoi