LITTLE INDIA

06.04.2017

Little India on kaupunginosa Singaporessa, ja on yksi mun lemppari paikoista maailmassa valokuvailla. Mulla Intia on muutenkin todella isosti bucket listillä, ja täällä pääsee edes ihan pienesti fiiliksiin. Singaporessa tykkään kyllä paljon, kun vaikka se on tosi länsimaalainen verrattuna muihin Aasian maihin, niin siellä on näitä eri kaupunginosia missä ihan eri kulttuurit kohtaa 🙂

Jos olette Singaporeen matkaamassa, ehdottomasti suosittelen varaamaan puoli päivää vaan käppäilläkseen pitkin pikkukujia. Noi värikkäät rakennukset vie ainakin mut ja kamerani mukanaan joka kerta, ja tässä postauksessa kuvat onkin otettu puolitoista vuotta erillään toisistaan. Sinäänsä en lupaile mitään maailmanmullistavaa kun tuolla käy, kannattaa mennä sillä asenteella, että tutkiskelee ihmisten menoja, katselee kukka seppeleiden sitomista ja käy vaikka ottamassa edulliset hennatatuoinnit, niin kuin minäkin tein. Kultakauppoja ja kasvisravintoloita molempia löytyy loputtomiin. Ruoka tuolla on hyvää joka paikassa, vaikka tää onkin se yksi paikka missä Jenny sai ruokamyrkytyksen 😀 Suosittelen tomaatti “flat bread” ja mangolassia, ja jos haluaa, niin tuolla perinteisesti syödään käsin, riisit ja kaikki, mutta ravintoloissa on kunnon käsienpesupisteet.

Temppeli, jossa katolla on värikkäitä patsaita, on Sri Veeramakaliamman temppeli ja löytyy ihan keskellä olevan Serangoon Road pääkadun varrelta. Vihanneskojut löytyvät Campbell Lane-kadulta. Ja sit tietty toi ihana värikäs rakennus, jonka edessä on mustakin molemmilta reissuilta kuvia, löytyy osoitteesta 39 Kerbau Road. Koko alue ei ole kovinkaan suuri, ja ensimmäisellä kerralla löydettiin nämä kaikki ihan itse ilman karttaa.

Fiilis tuolla ja paikalliset ihmiset. Kantsii pyörähtää jos Singaporeen on matkalla, mutta siihen asti iso kuvapläjäys 🙂

Kuvat: Little India kaupunginosa, Singapore. Tammi-helmikuu 2015, kesäkuu 2016.

4 Responses to “LITTLE INDIA”

 1. saara says:

  Voi luoja miten pysäyttävän ihana tuo kuva (myyjä?)naisesta!

  • Sini says:

   eikö! niin kaunis! oli meistä yhteiskuvakin 🙂 toi nainen oli kyllä valehtelematta joku 140cm pitkä, ihan pikkuinen munkin vierellä, ja loistavaa asiakaspalvelua vaikka ei englanti täydellisesti sujunutkaan 🙂

 2. maiju says:

  Tuleeko tästä matkasta videota kanavallesi?

Kommentoi