ALL I NEED

03.04.2017

“I feel like I’m under water, cause I can’t get to you.”

Mulla on todella harvoin täällä blogin puolella asukuvia mun oikeasti perus arkiasuista, reissussa kuvataan paljon jne, mutta tälläistä Suomi-pukeutumista tulee harvemmin kuvattua. Ihan ehkä sen takia koska koen, että pukeudun jotenkin aika tylsästi kotona ja aina samoihin vaatteisiin. Esimerkiksi tämä asu oli päällä varmaan kolme kertaa viime viikolla (pesen myös pyykkiä melkein joka päivä, ei hätää):D Mutta kuiteskaan snäpin välityksellä ei näy aina asut kokonaan, niin aika spontaanisti Aino räpsäsi musta nämä. Ja tykkään tästä asusta sikana, ja se on jotenkin tosi mua, niin miksipä ei tulisi useammin jaettua blogissa näitä jokapäiväisiä kokonaisuuksia.

Arskat: Rayban

Nahkatakki: Mango

Crop huppari: Bikbok

T-paita: Bikbok

Skinny-farkut: Zara

Verkkosukat: H&M

Nilkkurit: Vagabond

Kello & rannekoru: Paul Hewitt *saatu blogin kautta*

Kuvat: Helsinki, maaliskuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

4 Responses to “ALL I NEED”

 1. Emma says:

  Hei!

  Oon bookannu reissun Roomaan kesälle, ja oon niin innoissaan kattonu teidän matkavlogeja, että oli pakko tulla kysymään mikä oli hotellin nimi ja myöskin sen ravintolan, jossa söitte useamman kerran? Näyttäis tuo hotelli nimittäin melko samalta kun meille on varattuna. Matkakuume kyllä vaan kasvaa!!

  Jos sulla olis enemmänkin vinkkejä jakaa Roomasta, niin siinäpä olis postausehdotus, minä ainakin odottaisin sellaista innolla!

  • Sini says:

   Piazza di Spagna Suite de Charme oli hotellin nimi, oon ennenkin ollut Roomassa just tommosissa, mitkä vie ns. normaaliin asuntoihin etuovesta, ja on vaan pari huonetta, ne on aika yleisiä 🙂 Ja se ravintola on Numbs, ihan semmoinen basic, mutta oon hengaillut siellä joka kerta Roomassa, sillä on jonkinlainen merkitys sillä ravintolalla mulle jo 😀

   Joo, itseasissa ajattelin aika laajasti nyt tehdäkkin Roomasta, koska sen paikan tunnen niin hyvin, ja jtn ravintolavinkkejä jaetaan kyllä molemmat 🙂 Ihanaa reissunodostusta ja hyvän kohteen ootte valinneet 😉

 2. Emmy says:

  Hei törkeen kiva yhdistelmä toi cropattu huppari ja sen alla iha basic Tpaita!! Enpäs oo tollasta mahollisuutta ite ees ikinä ajatellu.
  – e

Kommentoi