SING A SONG ABOUT DOLPHINS

29.03.2017

Vielä olisi tämmöiset asukuvat Teneriffalta 🙂 Löysin tämän mekon Zaran aleista, ja yhdistin sen kaikkeen vanhaan mitä omistin. Rento kesäasu siis. Näitä kuvia otettiin, kun oltiin vielä autuaan tietämättömiä, että automme “ei toimi”. Tämän jälkeen sitten palloiltiin tässä mestassa jonkun aikaa, pyörittiin pihoilla, mentiin mäelle ottaa kuvia, pompittiin kadulla. Aino letitti mun tukkaa tien varrella ja autot tööttäili ohi ajaessaan. Käytiin lounaalla paikallisessa lihapaikassa, niin mä söin vaan tomaattia ja juustoa. Mutta meno oli hauskaa. Asenne aina ratkaisee, me oltaisiin voitu kettuuntuu siihen, että ei päästä eteenpäin tulivuorelle, mutta oltiin lomalla ja meillä oli hupaisaa ja kuvailtiin. Hassua vaan, kuinka pikku tuppukylään oikeen eksyttiinkään, siellä ei kirjaimellisesti ollut muuta kun se yksi kahvila, mutta maisemat kyllä korvasivat puuttuvan sivilisaation 😀

Mekko: Zara

Aurinkolasit: Rayban

Korvikset: H&M

Käsikoru: BikBok

Kaulakorut: Na-kd.com (saatu) & Etsy

Vyö: Asos

Kengät: Zara

Kuvat: Teneriffa, Espanja, helmikuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

Kommentoi