IT WAS RIGHT, EVEN THOUGH IT FELT WRONG

27.03.2017

Sama pikkukuja, missä meiän hotelli sijaitsi, päättyi näihin portteihin ja appelsiinipuuhun, ja halusin ne mukaan asukuviin 🙂 Tää mekko ja nää ylipolvensaappaat onkin näkynyt snäpissä, ja on siis Farina for Na-kd.com mallistosta. Jotenkin niin mun hippityyliä, ja nään itseni jo kesällä festareilla tuo mekko päällä! <3 Mallisto oli muutenkin tosi mun tyylinen, ja pitäisi laittaa sieltä vielä pari juttua tilaukseen. Noi saappaat oli muutenkin super mukavat, vaikka toisin luulisi, aika kauan jaksoin yksi päivä niillä käppäillä pitkin mukulakiviä. Muistakaa, että koodi “sinis20” on edelleen voimassa, ja saatte sillä -20% normaalihintaisista tuotteista, myös tästä asusta.

Näistä kuvista vaan sen verran, että tiiättekö kun bloggaajat ottaa paljon kuvia itsestään, ja niiden olisi vähän niinkuin tarkoitus onnistuakin kun niitä someihin jaetaan. Niin joskus on vaan niitä tapauksia, kun ei vaan ollenkaan kiinnosta olla kameran edessä, v*tuttaa oma naama, ei huvita. No nää otettiin just sellasessa tilanteessa 😀 Mulla ei ollut jotenkaan yhtään intressejä olla kuvattavana, ja eihän meiän olisi ollut pakko näitä ottaa, mutta tavallaan joo, kun oltiin paikassa missä asun voi kuvauttaa, verrattuna Suomeen. Se on jännä, kun on kiva fiilis Ainon kanssa, ja halusi vaan, että tää photoshoot on ohi, mutta kun yksikään kuva ei onnistu ja alkaa turhauttaa. Vika ei tosiaan ollut kuvaajassa, vaan jotenkin oman pään sisällä. Sitten ei haluaisi myöskään näyttää sitä turhautumista, että ei vaikuttaisi epäkiitolliselta sille kaverille, joka jaksaa kärsivällisesti ottaa vaan lisää kuvia, kun yksikään ei tunnu ittelle kelpaavan.

Mulla on kyllä aina vähän väliä just se, että vaikka rakastan tätä hommaa, niin varsinkin tolleen lomalla tulee fiilis, että olisipa jees jos ei tarttisi ollenkaan miettiä, että oma asu pitäisi dokumentoida, ja naamankin pitäisi näyttää suht fressiltä. Puhumattakaan siitä, että käyt vielä kuvat läpi ja tuijotat sitä omaa naamaa lisää 😀 Hetkittäin tässä bloggaamisessa ja tubettamisessa tosiaan nyppii se, että kun en tosiaan ole kovinkaan itsekeskeinen ihminen, ja tuntuu, että kaikki päivät pyörii sen oman pärstän ja äänen ympärillä. Mutta painosanana hetkittäin, koska on tosiaan niin rikkaus, että saa työkseen tehdä sitä mitä rakastaa, ja on vielä lukijoita ja tilaajia, joita kiinnostaa käydä seurailemassa 🙂 Onneksi mullakin kyllä aika usein noita reissukuvia maisemista ja ties mistä, mitä saa vastapainoksi muokkailla. Näkyyköhän se sinne ruudun toiselle puolelle, että näissä Siniä vituttaa. Toivottavasti ei 😀

Mekko & saappaat: Farina for Na-kd.com *saatu yhteistyönä*

Vyö: Asos

Kuvat: Rooma, Italia, maaliskuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

2 Responses to “IT WAS RIGHT, EVEN THOUGH IT FELT WRONG”

  1. Saranda says:

    Ihan sama fiilis täällä joskus! Lomalla monesti haluaisi heittää vaan aivot (ja blogin) narikkaan ja keskittyä 110% muuhun, mutta kun just uusissa maisemissa saa erilaista sisältöä. Ja jälkeenpäin ärsyttää jos ei hyödynnä sitä mahdollisuutta. 😀 Mutta onneksi nää on pikkuongelmia ja kuten säkin sanoit, tässä hommassa on niin monta muuta kivaa asiaa!

    Kivaa päivää sulle. <3

    http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

Kommentoi