YogaBook by LENOVO

23.03.2017

Teinkin viime vuoden puolella Lenovon YogaBook:n kanssa Draw My Life-videon, mutta videossa näkyy eniten piirrustus ominaisuus, ja ajattelin nyt höpötellä enemmän kyseisestä laitteesta, joka on nyt useammalla reissulla roikkunut mukana 🙂 Postaus on jälleen toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lenovon kanssa.

Edellisellä videollahan näkyy, kuinka tabletilla pystyy piirtelemään ja taiteilemaan, mutta todellisuudessa käytän laitetta vaikka mihin. Vaikka mulla on myös läppäri, niin tämän kevyen painon ja ohuuden ansiosta myös tää liikkuu mun mukana nimenomaan reissuissa, yökylissä ja kahviloissa.  Teneriffalla ja Roomassa tykättiin Ainon kanssa pötkötellä sängyssä ja katsoa sarjoja ennen nukkumaanmenoa. Koska tabletti on kirja-mallinen, niin sitä saa saranasta taivuteltua 360-astetta, eli esimerkiksi videoita katsellessa tabletti pysyy kätevästi pystyasennossa.

Pienen koonsa puolesta tää liikkuu helposti mukana, ja siis en voisi ikinä kuvitella kirjoittavani esimerkiksi blogia tai vastaavani sähköposteihin pelkällä tabletin kosketusnäytöllä, mutta YogaBookissa on nimenomaan tuo halo-näppäimistö. Näppäimistö on valaistu, joten helpottaa elämää esimerkiksi pimeässä lentokoneessa. Tulee mieleen monta hetkeä matkusteluista, kun ollaan jossain yön pimeässä pikkusaarilla tehty öisin hotellivarauksia ja tuo ominaisuus olisi ollut jo silloin tarpeen 😀

Todellisuushan on, että en mä kyllä tällä laitteella joka päivä piirtele tikku-ukkoja musta ja koirista, mutta kuten olen aiemmin monesti sanonut, kirjoitan kaiken aina ylös, ja mulla on noi kuuluisat sata vihkoa, mitkä täynnä tuherruksia. Noh, tämä nyt on ainakin vähän helpottanut sitä, ettei tarvitse olla jatkuvasti repimässä vihkon sivuja irti ja roskiin, vaan näppäimistön saa yhdellä painalluksella vaihdettua vacom-pöydäksi, jota voi käyttää piirrustualustana. Esimerkiksi aina reissuun lähtiessä mun on pakko kirjoittaa johonkin perus “passi, hammasharja, muistikortti, laturit” lista, koska muuten aivan varmasti kävelisin ovesta ulos unohtaen jonkun tärkeän asian. (Tosiaan pakko sanoa, että alin kuva on harhaanjohtava siihen nähden miltä töherrykseni pakkauskiireissä oikeasti näyttää :D)

Mulle vielä yksi aika tärkeä seikka tässä tabletissa on, että sen saa helposti “suljettua”. Oon tunnetusti niin mestari rikkomaan noita kännykänkin näyttöjä, niin varmaan jotenkin onnistuisin tämänkin hajottamaan ennätysajassa, jos ei kansia saisi laitettua kiinni 😀 Ei ole vielä kertaakaan tullut mieleen jättää tätä kotiin, koska koon ja painon puolesta ei vaan aiheuta ylimääräistä päänvaivaa, esimerkiksi turvatarkastuksissa, missä elektroniikka pitää ottaa aina laukusta pois. Eli jos kaipaatte tablettia, joka liikkuu helposti mukana muiden laitteiden ohella, niin suosittelen ehdottomasti YogaBookia! 🙂

 

3 Responses to “YogaBook by LENOVO”

 1. Jade says:

  Hei, ihastuin USA huppariisi. Oletko mistä saanut/ostanut sen?
  Löysin blogiisi vasta muutama viikko sitten joten en tiedä löytyykö vastaus vanhemmista päivityksistäsi.
  Kiitollinen olisin vastauksesta ☺️

  • Sini says:

   Itseasiassa ihan uusi on ja tuossa kuvassa ekaa kertaa käytössä! Rakastuin siihen totaalisesti Rooman Brandy&Melville kaupassa, ja brändille ominaisesti se on niin pehmeä ja mukava päällä, käytän nyt kokoajan! 🙂 eli kyseisen kaupan nettisivuilta ainaskin varmaan löytyy… 32€ oli muistaakseni, en sit tiiä millaiset postikulut on, ja löytyy ainakin myös valkoisena.

   • Jade says:

    …Oih ja vielä pehmeä ja mukava päällä. Menee kyllä heti tilaukseen, suur kiitokset tiedosta ja aurinkoista viikonloppua.

Kommentoi