MICROBLADING by FINBROWS

21.03.2017

En alunperin ajatellut kirjoittavani tästä mitään kummempaa postausta, mutta ei hitto oon ollut innoissani viime lauantaisen jälkeen! Kävin siis yhteistyönä Töölössä Finbrows:lla ottamassa kulmakarvojen microbladingin Sigridillä! Jos mua on seuraillut, tietää tän seuraajien viha-suhteen mun kulmakarvoihin. Mulla on jotenkin koko pienen elämäni tuo toinen kulmakarva kasvanut tosi vammaisesti, ja vuosia olen jättänyt sen koskemattomaksi, ja se ei vaan tuuheudu samanlaiseksi kun toinen. Ja kun viikot saattaa helposti mennä meikkaamatta, niin ne nyt vaan on aina eriparia.

Kun nämä microbladingit alkoivat yleistymään Helsingissä, niin mietin aika kauan, että saattavat olla juuri mitä tarvitsen. Mutta voin sanoa, että en tajunnutkaan kuinka paljon näitä elämääni kaipasinkaan 😀 Kuten alla olevista kuvista huomaatte, oon mennyt 28 vuotta tajuamatta, että toinen kulmakarvani elää huomattavasti toista alempana.

Mulle tässä ehkä tärkeys olikin, että sain nähtyä, mitä kulmilleni täytyy tehdä, että näyttäisivät inhimilliseltä. Mutta edelleenkin mielipiteeni on se, että en olisi tuota toista vaan lähtenyt nyppimään ohuemmaksi, sillä silloin meikittömät päiväni olisivat olleet aika hasardin näköisiä kun toinen kulmakarva on pelkkä viiru. Joten tämän microbladingin avulla sain juuri sen täytön, minkä toinen kulma tarvitsi.

Microblading muistuttaa toimenpiteenä tatuoimista, mutta tulos ei ole yhtä pysyvä, vaan katoaa noin vuodessa. Jos haluaa pysyvän lopputuloksen, täytyy kulmat käydä touch-upissa vajaan vuoden jälkeen ensilaitosta. Ensimmäisellä kerralla kulmat “suunnitellaan” tarkasti yhdessä tekijän kanssa, ja Sigrid antoi minulle monesti peilin ja katsottiin yhdessä, että onhan pysyvä lopputulos sitten mieluinen. Väri katsottiin yhdessä, ja olenkin sanonut joskus snäpissäni, että vaikka olen vaaleatukkainen, niin haluan kulmakarvoistani tummat. Tämä sävy on juuri mitä hainkin, Sigrid sekoitti siihen keskenään viileetä ja lämmintä sävyä 🙂 Ensimmäisellä kerralla aikaa kului suurinpiirtein kaksi tuntia. Kulmakarvat vaativat touch-upin jo 4-6 viikon kuluessa, jotta saadaan pysyvä lopputulos.

Kulmien pysyvyyteen tietenkin vaikuttaa moni asia, ja laiton jälkeisellä kotihoidolla on paljon vaikutusta. Koska hoito muistuttaa tatuoimista, niin kulmat saattavat mennä ruvelle ja niiden pitää pysyä puhtaina, samalla rasvaten säännöllisesti esimerkiksi Bepanthenilla. Myös auringonottoa, uimista ja raskasta hikoilua tulee välttää parantumisen ajan. Parantuminen kestää noin viikon, ja itse toimenpidosta johtuva punoitus laski minulla ihan parissa tunnissa.

Noh, se mitä olettekin jo kyselleet todella paljon, sattuuko se? Mähän olen tatuointeja täynnä, joten en kovinkaan pelokkaana toimenpiteeseen mennyt, ja jopa yllätyin, kuinka paljon se aluksi tuntui. Tekemisessä tosiaan käytetään limakalvopuudutetta, jota lisäillään jatkuvasti, joten kipu kesti vain noin minuutin. Eli jos haluaa microbladingin ottaa, niin eiköhän jokainen kestä noin lyhyen ajan kipua, joka katoaa hetken päästä kokonaan ja ei tunnu loppuhoidon ajan. Kotiin lähtemisen jälkeen ja puudutteen tehon kadottua, en tuntenut kulmissa ollenkaan jomotusta tai särkyä, oikeastaan jos en niitä nähnyt, unohdin välillä, että olin ne laitattanut 😀

Hinta Finbrows:lla microbladingille on 250€, joka sisältää myös kuukauden jälkeen otettavan vahvistuksen. Voi kuulostaa suolaiselta, mutta Helsingin hintoihin ei todellakaan paha!

Ennen toimenpidettä Sigrid lähetti mulle todella kattavan paketin, jossa kertoi kaiken mitä hoitoon kuului, kuinka siihen valmistautua ja tietenkin myös jälkihoidosta. Myös hoidon aikana jatkuvasti kertoi, mitä oli tekemässä seuraavaksi. Ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä suoraan häneen, jos haluatte kysellä enemmän! Palvelusta kyllä pakko sanoa, kun itse tehnyt saman alan hommia vuosia, niin Sigrid oli kyllä asiakaspalvelijana, mutta muutenkin tyttönä vaan niin ihana ja pari tuntia kului erittäin nopeasti höpötellen 🙂

Käykää ihmeessä tsekkaa Finbrows:n instagram, niin näätte lisää Sigridin töitä, mutta kuten näistä hänen minusta ottamista kuvista näkeekin, niin onhan lopputulos ihan mieletön ja mä oon ollut ihan super tyytyväinen ja onnellinen näihin! <3

FINBROWS

Runeberginkatu 33 B, 00100 Helsinki

finbrows@gmail.com

250€ sis. vahvistuksen

https://www.facebook.com/finbrows/

https://www.instagram.com/finbrows/

*yhteistyössä Finbrows:n kanssa*

6 Responses to “MICROBLADING by FINBROWS”

 1. Sanna says:

  Hienot kulmat tuli! 🙂 Saako kysyä ihan mielenkiinnosta, että miksi päädyit microblading kulmiin etkä kestopigmentointiin karvatekniikalla? Lähinnä siis sen takia kysyn kun itse mietin että kummat ottaisi 😀

  • Sini says:

   Ehkä eniten sen takia, koska jälki ei ole niin pysyvä, jos sitten olenkin syystä tai toisesta pettynyt. Plus en tiedä, mulla ehkä vähän kosmetologina vähän huono asenne noihin pysyvämpiin tekniikoihin kulmakarvoissa, koska nähnyt millasiksi ne on saattaaneet muuttua, varsinkin värit. Mutta enimmäkseen en ehkä miettinyt sen enempää, halusin jotenkin kokeilla tätä mb 🙂

 2. Miina says:

  Hei Sini.

  Kerroit eilen snäpissä ahdistus- ja paniikkihäiriötaustasi hieman. Kärsin itse molemmista – olen kärsinyt jo liki 10 vuotta. Käynyt terapiassa ja ollut lääkehoidolla. Toivoisin, että jos joskus viitsit, niin tekisit omista kokemuksistasi vaikka blogipostauksen. Itselle vertaistuki on ainakin tosi tärkeää.

  • Sini says:

   Noku tätä te toivotte niin paljon :/ kait mä jossain vaihees avaan, sit kun oma pääkoppa voi vähän rauhallisemmin 🙂 paljon tsemppii sulle! <3

 3. Niina says:

  Heippa, haluisin kysyä sellaista, että onko sulla lähtenyt paljon väriä kulmista? Itse kävin ottamassa myös mb:t n. viikko sitten, ja toisesta kulmasta ei ole lähtenyt väriä juuri ollenkaan, ja toisessa on lähes kokonaan ns. kalju kohta 😀 Kuulemma 40% voi irrota väriä ennen vahvistusta, mutta vähän epäilyttää sit se, että hylkiikö ihoni väriä, kerta noin rajusti toisesta lähtenyt väri.. Yllättävän vähän löytyi tietoa värin lähdöstä netistä.

  • Sini says:

   Mullaki yksi pieni kalju kohta mihin tuli vähän rupea, mutta kyllä se on niin että ennen vahvistusta voi oikeesti lähteä paljonkin ja tulla tuollaisia, ja se on ihan normaalia 🙂 mulla moni kaveri tekee noita myös, niin sanoivat että mulla pysynyt jopa yllättävän hyvin koska on aina mahdollisuus, että lähtee kunnolla! 🙂 en vielä hätäilisi, vaan katsot sitten miltä näyttää vahvistuksen jälkeen!

Kommentoi