SAME OLD STORY WITH MEN

17.03.2017

Just eilen keskusteltiin Jennyn kanssa, että pitäisikö mun alkaa avautumaan mun mies seikkailusta tänne blogiin 😀 Mun elämä on viime aikoina ollut kuin Sinkkuelämää-sarjasta, ja mietittiin hetken, että voisi pistää mun kommelluksista anonyymin blogin pystyyn. Välillä tuntuu, kuin tapahtumat päivissäni olisi suoraan elokuvista, ja mulla on jotenkin käsittämätön tuuri tällä hetkellä noiden kaksilahkeisten kanssa. Ja eikä vain vastakkaisen sukupuolen kanssa, vaan niiden hullut eksätkin yrittää tunkee mun elämään mielipiteillään, ymmärtämättä että mua ei tippaakaan kiinnosta liittyä heidän oman elämänsä draamoihin.

Olisi vaan niin läppä jakaa näitä asioita, ainut ongelma on kun oon aika varma, että ei menisi kauan kun ne toiset osapuolet olisivat täällä lukemassa juttuja myös, ja eivät ehkä olisi kovin tyytyväisiä. Varsinkin kun on tilanteita, missä esimerkiksi parin viikon takainen eksä vonkuu takas ja tämän hetkinen on autuaan tietämätön asiasta. Ei passaa sekoittaa pakkaa sen enempää 😀 Ehkäpä voisin alkaa kirjoittaa oman elämäni sinkkuelämää palstaa tietokoneelle ja aina kun matka jatkuu seuraavaan mieheen niin tuo vanhoja tarinoita päivänvaloon.

Nyt on kyllä viimeinen kuukausi ollut sellaisia tarinoita täynnä, että moni kaverinikin on sanonut, että ei tiedä enää miten mä jaksan tätä soppaa. Eilen istuttiin kotona Jennyn kanssa, ja piti korkkaa valkkaripullo, kun oli taas semmoinen hasardi päivä. Siinä kun sitä lipitettiin niin ties mitä viestejä tuli saatua ja kirjoitettua, niin monelta eri taholta, että tuli kyllä mietittyä miten on mahdollista että elämäni kulisseissa tapahtuu niin helvetisti.

Jennyn mielipide kylläkin oli se, että vaikka olen nyt monesti meinannut lipsahtaa sinne parisuhteen puolelle, niin onneksi niin ei ole käynyt. Kuulemma meidän elämä on paljon mielenkiintoisempaa näin, istuen viinillä ja silmät pyöreinä kattoen kännykän näyttöä, että miten mä nyt toltakin tuollaisen viestin sain. Muuten oltaisiin varmaan vaan oman kullan kainalossa ja elämässä ei olisi tarpeeksi vilskettä 😀

Just taisin pari viikkoa sitten blogissa sanoa, että tilanne oli tietynlainen, ja meidät tuntien se saattaa pian eskaloitua ihan toiseksi, ja tässä sitä ollaan… no ei ihan täyskäännöstä olla vedetty, mutta kyllä tässä elämässä sattuu ja tapahtuu kaikkea odottamatonta. Mua jotenkin naurattaa tätäkin tekstiä kirjoittaessa, että olenpas taas itseni hienoon asetelmaan järkännyt 😀

Jenny tykkää tägäillä mua näihin upeisiin memeihin mitä instasta löytää, ja tää osuu ja uppoo muhun jo monettakohan kertaa nyt… kelattiin jo, että lisäisin ton omaan instaan ja voisi tägää pitkän liudan kundeja tohon. Kun oon aina täällä kertomatta miehistä, niin ehkäpä teenkin sitten täyskäännöksen ja alankin vaan kertomaan kaiken, olisipahan teilläkin vähän mielenkiintoisempaa luettavaa. Todellisuudessa oon herännyt tänään seitsemältä ja juonut vaan aivan liikaa kahvia, että tässä kofeiini päissäni ylikierroksilla kirjoitan tätä, ehkä kun rauhotun nään taas asiat selkeemmin.

Jotenkin vaan tekisi mieli tehdä tästä blogista enemmän ja enemmän päiväkirjaa, mutta suurin kynnys on kieltämättä se, että niin monet kaveritkin myös lukevat tätä, ja on vaan outoa jos kaikki puolitutut tietää niin paljon musta. Ja vaikka aina kun antaa itsestään enemmän, tuntuu että saa katua sitä jälkikäteen, mutta jotenkin kummiski mulle ei ole väliä jos anonyymit päästän pään sisälle, se on ne jotka oikeasti pyörivät ympärillä, joiden haluan itse selvittävän mun asiat, sen sijaan että pääsevät helpolla klikkaamalla tänne blogiin. Mut onhan tää nyt jännittävämpää, kuin että Jannen, Valtterin ja Ainon kaa ollaan kaikki kyyryssä Honorin näytöllä, tai että Jennyn kanssa kahdestaan mukamas parannetaan maailmaa peittojen alla. Hmm. Voi jeesus, joo tämmöiset höpötykset tällä kertaa. Elämää Sinin kanssa.

p.s. kirjotin tämän avautumisen ennätysnopeasti, please älkää murhatko mua tän suomenkielen kanssa taas.

10 Responses to “SAME OLD STORY WITH MEN”

 1. neya says:

  Siis kannatan ehdottomasti tota ideaa että kertoisit noita miesseikkaluita avoimemmin! Ei tietenkään henkilöiden omilla nimillä eikä tarvisi jatkuvasti olla päivittämässä, mutta tätäkin postausta oli hauska lukea vaikkei mitään tarkkaan ottaen selvinnytkään!:-D Oli kyllä yks lempparipostauksista, kofeiinisini oot tosi jees!

 2. j says:

  Okei nyt jotain mehevää juttua kehiin ois ihan superhauska lukee:D Välillä kyllä itekkin miettii et mun elämä kuulostaa muitten korviin ihan joltain huonolta saippuasarjalta, mut onpahan ainakin jotain mille kavereiden kaa myöhemmin naureskella!:D

 3. Katariina says:

  Siis sellasia storytime juttuja lukis kyllä mielellään! Ainahan ne on niin haudkoja ja välillä noloja😂

  • Sini says:

   mulla olisi kyllä nyt yksi niin legendaarinen tarina kerrottavana, mutta jos sen eksyisi väärät ihmiset lukemaan niin tulisi hutia xD

 4. VP says:

  Kyllä, ehdottomasti tarinaa vaan kehiin. Kannatan ideaa 🙂

 5. Jepsu says:

  Ehdottomasti Anasraaste-sinkkis. Kai sit miehet kulkevat samalla linjalla nimien kanssa, et on Mr. Big jne. 😀

  • Sini says:

   siis en kestä, kun melkeen jokaisella on jo alias kun puhutaan niistä julkisilla paikoilla. tän hetkinen on siis teppo :DD

Kommentoi