IT AIN’T ME

16.03.2017

Jotenkin kun katsellut nyt tietokoneen näytöltä paljon Rooma ja Teneriffa kuvia, mieli palasi takaisin Aasia kuviin. Oon nyt selaillut Singaporen kuvia, ja esimerkiksi Little Indiasta tulossa isoa kuvapläjäystä pian!

Nyt kuitenkin nää kuuluisat kuvat Marina Bay Sandsin sviitistä, kun mun my day -videolla näkyy kun ostin kukkia instagram kuvia varten 😀 Nyt voin myös sanoa, että kyllä nää kuvat blogiinkin pääsi 😉

Näihin on vaan pakko vaan kommentoida, kun moni aina kyselee, että eikö ole outoa kun kavereiden kanssa otetaan toisistamme biksukuvia. Näistäkin tuli kesällä viestiä, että Mikuko nää on ottanut, niin kyllä. Voin sanoa, että bloggaajafrendien kaa kuvia tulee otettua ties missä asennoissa, mutta enemmänkin ollaan naurettu nimenomaan näille tilanteille missä otetaan kaikennäköisiä peppukuvia jne 😀 Ehkä kaiken huippu oli kun Ainon kanssa otettiin Uinoraaste Mukbang videon kansikuvaa, ihan basic, nuollaan jätskiä tissit paljaana…. siinä kesken ajastettujen kuvausten oltiin vaan, että tän täytyy olla oudointa mitä ollaan ystävinä tehty… nää on näitä, mietitte onko tilanteet meille outoja, kyllä ne vaan välillä on 😀

Kuvat: Singapore, kesäkuu 2016. Kuvat minusta ottanut Miku.

Kommentoi