YOU MAKE IT LOOK LIKE IT’S MAGIC

15.03.2017

Ekat asukuvat Roomasta! Mulla harvemmin on tämmösiä asukuvapostauksia, jossa on paljon eri kuvia, mutta nyt tuli räpsittyä vähän enemmän. Ihan vaan sen takia, kun rakastuin tähän asuun. Kyseessä siis snäpissä näkynyt Na-kd:n läpikuultava maksimekko, josta tykkäsin paljon enemmän käytössä. Mustat aviatorit, conssit ja nahkatakki niin tää oli niin mun juttu 🙂

Ja mun Na-kd.com alekoodi on jälleen voimassa, eli nyt vielä käyttämällä koodia sinis20 saatte -20% normaalihintaisista tuotteista!

Tänä päivänä laitoin myös todella pitkästä aikaa sivujakauksen. Mulla on aina noin puoli vuotta keskijakaus, sit taas hetken aikaa sivujakaus, ja tää rumba on toistunut vuosia. Vaihtelu virkistää taas, ja oonkin tässä puoli viikko heittänyt tukan sivulle, mutta voisi nyt yrittää vaihdella vähän useammin. Tajusin myös Roomassa, että jotenkin yllättäen mun tukka on yhtäkkiä tosi pitkä. Vaikka tuuheutta saisi olla enemmän, niin ollaan pitkän vaalennusprosessin jälkeen päästy sellaiseen tilanteeseen, että taitaapi oma tukka voida hyvin ja ei ole ihan lyhytkään enää 🙂

Takki: Mango

Korvikset: Asos

Mekko: Na-kd (tämä) *saatu yhteistyössä*

Aurinkolasit: Rayban

Kuvat: Rooma, Italia, maaliskuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

4 Responses to “YOU MAKE IT LOOK LIKE IT’S MAGIC”

 1. johanna says:

  upeita kuvia!

 2. T says:

  Hei kuinka pitkä oot? 😀 kun maksimekot näyttää niin hyviltä sun päällä!

  • Sini says:

   159cm 😀 tuolla sivuillahan tuo mekko on mallin päällä hyvin paljon lyhyempi, mulla tuommoinen maahan asti 😀 mutta just kiva, varsinkin mustassa saa mut ehkä näyttämään pidemmältä!

Kommentoi